Odesláno 26. prosince 2015 9 let Zdravím, nově jsem si zřídil tuto službu. Na noťasu mi vytěžuje procesor na 85-95%, což znamená že ventilátor jede naplno a baterka mi vydrží cca 40min. Když si pustím Blu-ray ve FullHD, nebo nějaké FullHD například na Youtube tak se ventilátor ani nerozjede, čím to může být, že to tolik vytěžuje procesor? Děkuji za info
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Bohužel jste nenapsal specifikaci Vašeho notebooku. Nemůžeme porovnávat FullHD na YouTube (HTML5/Flash). Taky záleží přes jaký program si spouštíte MKV. Obávám se, že za tohle je zodpovědný Silverlight. S tím bohužel nic neuděláte. Jedině si počkat až to přejde na HTML5. Co jsem četl FB, tak se na tom prý pracuje a snad se toho dočkáme po novém roce. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 27. prosince 2015 9 let Patrně Silverlight nepoužívá hardwarovou akceleraci videa. Nezkoumal jsem to, možná se někde na netu najde návod jak to zprovoznit.
Odesláno 27. prosince 2015 9 let Horizon Go mimo jiný nefachá na mobilech s Win8 a Win10, to by fa UPC měla taky začít řešit a ne to odbýt hláškou, že bohužel Microsoft přestal podporovat Silverlight na mobilních zařízeních a proto služba nejede
Odesláno 27. prosince 2015 9 let A taky nejde pod firefox OS a spousty dalšími systémy s nevýznamným tržním podílem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. prosince 2015 9 let Jedná se o procesor:Intel Pentium B970 2.30Ghz Ram: 4Gb G.K: Nvidia 610M
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.