Návštěvník PetrPecha Odesláno 27. prosince 2015 Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Dobrý den všem ochotným, potřebovali bychom kvůli videotéce nastavit připojení Kaon HD Mediaboxu k našemu UPC Wifi Modemu. Tato zařízení se, jak jsem vyrozuměl, v obvyklých případech spojí LAN kabelem, který je navíc součástí originálního balení set top boxu. Náš problém je, že mezi televizí se set top boxem a počítačovnou s modemem je 10 metrů a 2 zdi. Jelikož nám však připojení pro tablet v pohodě funguje i přes 3 zdi od modemu, rádi bychom se pokusili připojit i set top box vzduchem. Potřebuji tedy fakticky k set top boxu připojit nějaké zařízení, které má LAN zdířku a umí se připojit k modemu na dálku. Jsem však úplně zmaten ze všech těch routerů, access pointů, opakovačů a tak dál, že potřebuji poradit, s čím to bude bezpečně fungovat, aby to nebylo zbytečně drahé a dokázali to nakonfigurovat i úplní síťoví laici. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 27. prosince 2015 Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 PowerLine adaptér? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 27. prosince 2015 Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Příklepová vrtačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 28. prosince 2015 Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Já používám tenhle Powerline adaptér a videotéka mi na Kaonu fuguje bez problémů: https://www.mironet.cz/zyxel-pla5206-2x1000mbps-powerline-ethernet-adapter-1gbps-lan-2pack+dp222736/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.