Návštěvník Beer Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Nainstaloval jsem si úspěšně certifikát, připojení je úspěšné. Jenže - mobil mně neustále upozorňuje, že může být moje aktivita třetí stranou monitorována! Předpokládal jsem, že toto má UPC nějak ošetřeno prediktivně.. Neví někdo jak v tomto případě postupovat dál? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 UPC má ošetřovat hlášky z mobilu? To snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Beer Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 UPC nabízí za nemalý peníz připojení a toto připojení by mělo být bezpečné. Nebo se mýlím? A nač je potom ten jejich certifikát - právě na ten jsem mobilem upozorňován. Tedy nechci od UPC řešit hlášky mobilu, chci za své peníze jen bezpečné připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 UPC nabízí za nemalý peníz připojení a toto připojení by mělo být bezpečné. Nebo se mýlím? A nač je potom ten jejich certifikát - právě na ten jsem mobilem upozorňován. Tedy nechci od UPC řešit hlášky mobilu, chci za své peníze jen bezpečné připojení Mně to teda UPC nabízí zadarmo. A hlášky nemám ani na Androidu 2.3.6 (root) a 4.2.2 a ani na W10. Dokonce ani v jednom případě to nechtělo instalovat ten certifikát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Beer Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Mám android 5.1 a právě ten vykřičník taky vidím. Od UPC mám kabelové připojení na stolní počítač, na Wi-Free (někdo v baráku) se připojuji jen mobilem, jinou vifinu doma nechytnu. Takže mám na to kašlat a být v klidu? P.S.: jsem starej blbec, 66 pryč a je to můj první smartfoun teprve 14 dní doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 V klidu bych byl zcela určitě A taky zvážil možnost vlastní WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Beer Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Pánové díkec moc!! A ješte jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Beer> lepsi koupit za par stovek vlastni wifi router, nez lovit sousedovic wifree. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 30. prosince 2015 Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Nainstaloval jsem si úspěšně certifikát, připojení je úspěšné. Jenže - mobil mně neustále upozorňuje, že může být moje aktivita třetí stranou monitorována! Předpokládal jsem, že toto má UPC nějak ošetřeno prediktivně.. Díky. Ta hláška co se objevuje v mobilu vůbec nesouvisí s UPC ani s jejich certifikátem ale na určitých verzích Androidu se zobrazuje vždy když máš v telefonu nainstalovanej jakejkoliv uživatelskej, tj. neověřenej certifikát. Jestli tě ta hláška prudí a máš alespoň KitKat nebo novější přidrž prst na tom oznámení, zvol aby už se nezobrazovalo a je vymalováno. Sent from my phone by Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Beer Odesláno 31. prosince 2015 Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 To Bucky Kid: Ok, vyzkouším a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.