Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nainstaloval jsem si úspěšně certifikát, připojení je úspěšné. Jenže - mobil mně neustále upozorňuje, že může být moje aktivita třetí stranou monitorována! Předpokládal jsem, že toto má UPC nějak ošetřeno prediktivně.. :(

Neví někdo jak v tomto případě postupovat dál?

Díky.

Odesláno

UPC má ošetřovat hlášky z mobilu? To snad ne :D

Odesláno

UPC nabízí za nemalý peníz připojení a toto připojení by mělo být bezpečné. Nebo se mýlím? A nač je potom ten jejich certifikát - právě na ten jsem mobilem upozorňován. Tedy nechci od UPC řešit hlášky mobilu, chci za své peníze jen bezpečné připojení :wink:

Odesláno
UPC nabízí za nemalý peníz připojení a toto připojení by mělo být bezpečné. Nebo se mýlím? A nač je potom ten jejich certifikát - právě na ten jsem mobilem upozorňován. Tedy nechci od UPC řešit hlášky mobilu, chci za své peníze jen bezpečné připojení :wink:

Mně to teda UPC nabízí zadarmo. A hlášky nemám ani na Androidu 2.3.6 (root) a 4.2.2 a ani na W10. Dokonce ani v jednom případě to nechtělo instalovat ten certifikát.

Odesláno

Mám android 5.1 a právě ten vykřičník taky vidím. Od UPC mám kabelové připojení na stolní počítač, na Wi-Free (někdo v baráku) se připojuji jen mobilem, jinou vifinu doma nechytnu. Takže mám na to kašlat a být v klidu?

P.S.: jsem starej blbec, 66 pryč a je to můj první smartfoun teprve 14 dní doma :)

Odesláno

V klidu bych byl zcela určitě :) A taky zvážil možnost vlastní WiFi.

Odesláno

Pánové díkec moc!! :salut: A ješte jednou :diky

Odesláno

Beer> lepsi koupit za par stovek vlastni wifi router, nez lovit sousedovic wifree.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
Nainstaloval jsem si úspěšně certifikát, připojení je úspěšné. Jenže - mobil mně neustále upozorňuje, že může být moje aktivita třetí stranou monitorována! Předpokládal jsem, že toto má UPC nějak ošetřeno prediktivně.. :(

Díky.

Ta hláška co se objevuje v mobilu vůbec nesouvisí s UPC ani s jejich certifikátem ale na určitých verzích Androidu se zobrazuje vždy když máš v telefonu nainstalovanej jakejkoliv uživatelskej, tj. neověřenej certifikát. Jestli tě ta hláška prudí a máš alespoň KitKat nebo novější přidrž prst na tom oznámení, zvol aby už se nezobrazovalo a je vymalováno.

Sent from my phone by Tapatalk

Odesláno

To Bucky Kid: Ok, vyzkouším a díky :!:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague