Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ddobrý den,můžete mi prosim Vás poradit.Připojím do počítače Tp-Link(USB),dám vyhledat sítě a mojí to nenajde.Jen Upc free a spousty ostatních.To moje číslo UPC se tam neukazuje.Mám zapnutý aj ten čudlík z boku.Ze zadu mám kabel připojení do zdířky č.3.Co dělám špatně.Děkuji Lenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Svítí všechny kontrolky.Kouknu na ten Váš odkaz.Zatím Vám děkuji velmi moc za ochotu.L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ano ten mám.Nikdy jsem to Wifi nepoužívala,až dneska sem se zkusila připojit a vůbec mi to neukáže to moje SSID.Zkoušela jsem to v tel.,tab.,not.,aj přes to Usb a nic:-((Vše je nastavené podle toho Vašeho odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 a když dáš reset, tak taky nic? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Právě,že taky ne:-(Nejdříve sem to měla vytažené ze zásuvky 30 vteřin a pak sem zmáčkla aj ten reset zezadu a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 v tom případě je to jasný, máš to rozbitý ještě si můžeš zkusit tu síť pojmenovat po svym, třeba jenom blbě hledáš hlavně tu změnu nezapomeň uložit btw tohle je můj příspěvek #3333 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zkusila změnit a nic:-(A to sem to nikdy nepoužívala,až tedka sem to chtěla zkusit:-(Tak Vám Všem děkuji za informace a přeji hezký zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 To resetovací tlačítko vzadu nestačí jen zmáčknout. Je třeba ho držet min. 20s. A provádějte to, když je modem zapnutý. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenka04 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Pane Marek tak sem to tlačítko vzadu podržela nejméně 30 vteřin a ono to pomohlo už se tam vidím:-)Děkuji Vám moc za radu a ochotu.Už sem se chystala volat na UPC:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Není zač jsem rád, že to pomohlo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.