Odesláno 3. ledna 2016 9 let Ahoj,chtel jsem se zeptat mam modem Cisco EPC3925 v byte mam vse pres wifi a rychlost max 80mb/s.Nabizi UPC ted nejaky lepsi modem kde by rychlost byla pres wifi vyssi.V pc mam toto (Linksys AE3000 Wireless-N USB Adapter)kde je rychlost az 450mb/s takze by nemel bejt problem .Internet mam 200mb/s.Diky
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Momentalně ne (někteří ho již mají na testovnání, ale nejsem si jist rychlostí přes wifi). Každopádně, pokud se jedná o PC, tak je nejlepší ho připojit samozřejmě přes lan a ne přes wifi. Těch 200mbit dosáhneš i s novým modemem horkotěžko, možná tak s 5ghz a když jseš dostatečně blízko modemu.
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Aha a je cenove nejaky router ktery kdyz pripojim k modemu od UPC bude davat tech 200mb/s?
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Na zive.cz píší: Pozor, změňte výchozí heslo na routerech UPC. Záškodník jej snadno odhalí
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Aha a je cenove nejaky router ktery kdyz pripojim k modemu od UPC bude davat tech 200mb/s?router musí mít pásmo 5 GHz a wifi rating minimálně 400 Mb/s - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. ledna 2016 9 let Tvůj adaptér má deklarovaných 450 Mbit/s, modem umí 300 Mbit/s v rozumných podmínkách se dá dosahovat asi třetinových rychlostí, tj. pokud si koupíš router s podporou 450 Mbit (Wifi N se třemi streamy), tak se dostaneš někam na 120 Mbit/s, se štěstím na 150 Mbit. Já mám 450 Mbit/s AP i adaptér a jede mi to někdy 120, docela často i kolem 150, naměřil jsem i hodnoty blížící se 200, ale to už je spíš výjimka a nelze na to spoléhat. Pokud bys chtěl jít výš, tak bys musel vzít vhodně zvolený router s novějším AC standardem a k tomu i odpovídající adaptér do PC, ten tvůj AC neumí. To už ale nebude levná varianta. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 5. ledna 2016 9 let Ty nove modmy co maj 5Ghz AC davaji jen firmam, testovani jiz skoncilo. 5Ghz Nko z teoretickych max 300MB mam na vsech zarizenich k 200Mb (ipad, iphone, MB, Dell ntb)
Odesláno 5. ledna 2016 9 let Compal modemy dávají i k tarifu 300Mbps normálním zákazníkům. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. ledna 2016 9 let No tak je neúplná od začátku roku 2016 je to takto. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.