Návštěvník kros74 Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Ahoj,chtel jsem se zeptat mam modem Cisco EPC3925 v byte mam vse pres wifi a rychlost max 80mb/s.Nabizi UPC ted nejaky lepsi modem kde by rychlost byla pres wifi vyssi.V pc mam toto (Linksys AE3000 Wireless-N USB Adapter)kde je rychlost az 450mb/s takze by nemel bejt problem .Internet mam 200mb/s.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Momentalně ne (někteří ho již mají na testovnání, ale nejsem si jist rychlostí přes wifi). Každopádně, pokud se jedná o PC, tak je nejlepší ho připojit samozřejmě přes lan a ne přes wifi. Těch 200mbit dosáhneš i s novým modemem horkotěžko, možná tak s 5ghz a když jseš dostatečně blízko modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kros74 Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Aha a je cenove nejaky router ktery kdyz pripojim k modemu od UPC bude davat tech 200mb/s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Na zive.cz píší: Pozor, změňte výchozí heslo na routerech UPC. Záškodník jej snadno odhalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Aha a je cenove nejaky router ktery kdyz pripojim k modemu od UPC bude davat tech 200mb/s?router musí mít pásmo 5 GHz a wifi rating minimálně 400 Mb/s Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Tvůj adaptér má deklarovaných 450 Mbit/s, modem umí 300 Mbit/s v rozumných podmínkách se dá dosahovat asi třetinových rychlostí, tj. pokud si koupíš router s podporou 450 Mbit (Wifi N se třemi streamy), tak se dostaneš někam na 120 Mbit/s, se štěstím na 150 Mbit. Já mám 450 Mbit/s AP i adaptér a jede mi to někdy 120, docela často i kolem 150, naměřil jsem i hodnoty blížící se 200, ale to už je spíš výjimka a nelze na to spoléhat. Pokud bys chtěl jít výš, tak bys musel vzít vhodně zvolený router s novějším AC standardem a k tomu i odpovídající adaptér do PC, ten tvůj AC neumí. To už ale nebude levná varianta. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty nove modmy co maj 5Ghz AC davaji jen firmam, testovani jiz skoncilo. 5Ghz Nko z teoretickych max 300MB mam na vsech zarizenich k 200Mb (ipad, iphone, MB, Dell ntb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Compal modemy dávají i k tarifu 300Mbps normálním zákazníkům. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Takovou informaci mam jak z technicke podpory, tak retence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 No tak je neúplná od začátku roku 2016 je to takto. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.