Odesláno 5. ledna 2016 9 let Zdravím, díky "aféře" s prolomením hesla wifi na routerech se chci zeptat, jak úplně vypnout wifi na routeru Cisco EPC3925. Na rozeslání wifi mám svůj router Belkin, takže u Cisca nepotřebuji, aby wifi byla funkční. Díky za odpověď
Odesláno 6. ledna 2016 9 let disable & save settings gallery/image.php?album_id=21&image_id=231 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. ledna 2016 9 let Dle vyjádření UPC se ten problém těchto modemů netýká. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. ledna 2016 9 let Ahoj, Slamb: díky za odpověď. Udělal jsem to. Co mi vrtá hlavou je viz screen. U hot spot mi to píše UPC Wi-Free a je to vidět na tabletu jako normální wifi. To je normální, nebo se to může taky vypnout? Warman: heslo jsem změnit zkusil, ale nefunguje to. Heslo bylo napsané a opsané správně a save changes jsem dal. Tak nevím, proč nejde změnit. Marek-26: Já vím, ale i tak mi příjde zbytečné, aby byla wifi zaplá.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.