Návštěvník Kroenen Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Zdravím, díky "aféře" s prolomením hesla wifi na routerech se chci zeptat, jak úplně vypnout wifi na routeru Cisco EPC3925. Na rozeslání wifi mám svůj router Belkin, takže u Cisca nepotřebuji, aby wifi byla funkční. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 disable & save settings gallery/image.php?album_id=21&image_id=231 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 a co takhle si to heslo zmenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Dle vyjádření UPC se ten problém těchto modemů netýká. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kroenen Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ahoj, Slamb: díky za odpověď. Udělal jsem to. Co mi vrtá hlavou je viz screen. U hot spot mi to píše UPC Wi-Free a je to vidět na tabletu jako normální wifi. To je normální, nebo se to může taky vypnout? Warman: heslo jsem změnit zkusil, ale nefunguje to. Heslo bylo napsané a opsané správně a save changes jsem dal. Tak nevím, proč nejde změnit. Marek-26: Já vím, ale i tak mi příjde zbytečné, aby byla wifi zaplá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Wi-free deaktivuješ ve svým zákaznickým účtu na my.upc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.