Návštěvník Odesláno 26. ledna 2016 Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Zdravim chcel by som sa opytat ake mate skusenosti stym novym modemom COMPAL CH7465LG ...Modem mam zapojeny vsetko ,ale svieti mi len kontrolka napajania ... sice ked ho resetujem svietia mi vsetky kontrolky wifi,internetu,telefonu ale po par minutach mi svieti uz len napajanie mate to podobne ? Vsetko ide ako mam len ma to zaujima. ----------------------- Dnes nově zapojený modem CH7465LG a v uživatelské příručce je uvedeno, že aktivita kontrolek LED Wi-Fi a LED Internet během spuštění zařízení CH746 svítí nepřerušovaně zeleně, když je zařízení CH7465LG úspěšně zaregistrováno a připraveno na přístup k internetu, ale ve skutečnosti tomu tak není, protože tyto LED kontrolky nesvítí, svítí pouze kontrolka LED Napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník VDMR13 Odesláno 26. ledna 2016 Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 U modemu CH7465LG nesvítí kontrolní LED Wi-Fi a LED Internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 = šlendrián. Buď je na pikaču modem, nebo ho zprznilo UPC nějakým extra vytuněným firmware. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Máte někdo zkušenost, zda lze nějak přistoupit do konfigurace mimo to hrozné "user friendly" rozhraní? Rád bych změnil IP rozsah na nějaký jiný, nesnáším stupidní možnost 19.168.0.x. Díky za Re. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 V bridge modu neodpovídá na ping. Nejsem si jistý, ale myslím, že dříve na ping odpovídal. Možná se to objevilo po nějakém updatu firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 Je tu někdo, kdo používá Compal pouze jako modem v režimu bridge, a mohl by mi říct jestli jemu odpovída na ping? Mám tenhle modem asi měsíc a mám s ním problemy, packet loss atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 Pokud je v modu bridge, tak vlastně nemá IP a nemá ti co odpovědět, možná bude mít adresu 192.168.1.1, ale to je potřeba zkusit. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ma jako modem ip 192.168.100.1 kde má webové rozhraní. Pred tim jsem mel motorolu a ta na ping odpovidala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 25. února 2016 Sdílet Odesláno 25. února 2016 v bridge módu nefunguje fragmentace, takže např. z venku nedostanu odpověď na ping veřejné IP adresy, když je paket větší než hranice, kdy je už nutná fragmentace (1500bytes). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 8. března 2016 Sdílet Odesláno 8. března 2016 Zdravím. Je tady někdo, komu šlape DLNA server na 5GHz síti? Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.