Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Zdravim chcel by som sa opytat ake mate skusenosti stym novym modemom COMPAL CH7465LG ...

Modem mam zapojeny vsetko ,ale svieti mi len kontrolka napajania ... sice ked ho resetujem svietia mi vsetky kontrolky wifi,internetu,telefonu ale po par minutach mi svieti uz len napajanie mate to podobne ? Vsetko ide ako mam len ma to zaujima.

-----------------------

Dnes nově zapojený modem CH7465LG a v uživatelské příručce je uvedeno, že aktivita kontrolek LED Wi-Fi a LED Internet během spuštění zařízení CH746 svítí nepřerušovaně zeleně, když je zařízení CH7465LG úspěšně zaregistrováno a připraveno na přístup k internetu, ale ve skutečnosti tomu tak není, protože tyto LED kontrolky nesvítí, svítí pouze kontrolka LED Napájení.

Odesláno

U modemu CH7465LG nesvítí kontrolní LED Wi-Fi a LED Internet

Odesláno

= šlendrián. Buď je na pikaču modem, nebo ho zprznilo UPC nějakým extra vytuněným firmware.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Máte někdo zkušenost, zda lze nějak přistoupit do konfigurace mimo to hrozné "user friendly" rozhraní? Rád bych změnil IP rozsah na nějaký jiný, nesnáším stupidní možnost 19.168.0.x.

Díky za Re.

Odesláno

V bridge modu neodpovídá na ping. Nejsem si jistý, ale myslím, že dříve na ping odpovídal. Možná se to objevilo po nějakém updatu firmwaru.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Je tu někdo, kdo používá Compal pouze jako modem v režimu bridge, a mohl by mi říct jestli jemu odpovída na ping? Mám tenhle modem asi měsíc a mám s ním problemy, packet loss atd...

Odesláno

Pokud je v modu bridge, tak vlastně nemá IP a nemá ti co odpovědět, možná bude mít adresu 192.168.1.1, ale to je potřeba zkusit.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ma jako modem ip 192.168.100.1 kde má webové rozhraní. Pred tim jsem mel motorolu a ta na ping odpovidala.

Odesláno

v bridge módu nefunguje fragmentace, takže např. z venku nedostanu odpověď na ping veřejné IP adresy, když je paket větší než hranice, kdy je už nutná fragmentace (1500bytes).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím. Je tady někdo, komu šlape DLNA server na 5GHz síti?

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague