Návštěvník CrazyFairy Odesláno 22. ledna 2016 Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Chci se zeptat.. Předpokládal jsem že když UPC pronajímá vlastní Wifi modemy budou za něco stát nebo alespoň budou papírově připraveny na rychlosti jejich služeb.. Nechtěl jsem shánět vlastní aby to všechno fungovalo jak má a když jsem to slavnostně zapojil a spustil, tak mi na všech zařízeních jde download 7-20mbit.. ?? Navíc za 3 týdny jsem napočítal asi 4 kratší či delší výpadky. Je tohle u UPC běžné?? A jde udělat něco s tou rychlostí Wifi? Kabelově to nenáme vyvedené tak perfektně abych to mohl všude tahat místo vzduchem UTP .. Jinak ač jsem plánoval UPC jako dočasné řešení než se domluvím s osvědčeným plzeňským občanským sdružením jsem méně spokojený než jsem se obával, po přestěhování platím 2x tolik za zlomek rychlosti a stabilita horší přesto že jsem měl laserové připojení co padalo když byla mlha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 22. ledna 2016 Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Stručně řečeno chyba je mezi židli a klávesnici. Nevím co máš za ryhlost, ale mě wifi jede okolo 60-80mbits bez problému. s tc7200. Jestli ty máš nižší rychlost, tak je chyba u tebe jinak, garantovat rychlost ti mohou jen po káblu, přes wifi ti nikdo nic garantovat nebude. Jestli půjdeš pak k pvfree, tak si kup kvalitnější router rovnou. edit. uz vidim, 200mbits mas Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. ledna 2016 Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Jaký máte modem, jak nastavený, jaké jsou síťová zařízení, kterými se připojujete? http://www.zive.cz/clanky/wi-fi-jak-si- ... fault.aspx Jinak modemy zvládají to, co mají a čím jsou vybaveny. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Moff Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 S ubee modemem od UPC mam skoro 200Mb po wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Celý to vypadá jako trapná reklama na PilsFree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CrazyFairy Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Díky to mě trochu uklidnilo, že s tím snad půjde něco udělat.. Modem jsem se dopátral že je ubee evw3226 2,4Ghz. Jinak s nastvením jsem nic nedělal když to nějak má upc zařízené tak jsem se do ničeho nepouštěl, snad když to technik přijde udělat a zapojí tak by to mělo fungovat jak má ..? A můžete mi poradit kde by teda mohl být problém? když se připojuji z různých zařízení a ta rychlost je zoufalá na všech? Když se připojím na notebooku (který není nijak zavšivený, čistý systém, používaný jen na office) jinde běhá to mnohonásobě rychleji.. Mám tedy zavolat upc aby to dal technik do pořádku? nechci ale platit jeho výjezd, měla by to být v podstatě reklamace.. jinak opravdu na pf reklamu nedělám, jen jsem si v záchvatu rozhořčení nemohl odpustit sdělit ten pocit, pf není dokonalé hodně záleží kde jste připojeni a jsou lidi co na to asi právem nadávají, ale spíš mi přišlo směšné že upc to dělá komerčně a "na klíč" pro důchodce a maminy domů, né pro IT kutily a že jsem tedy doufal že nebudu muset trávit čas na forech a řešit jak to rozchodit, omlouvám se jestli se to někoho dotklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 UPC garantuje rychlost jen přes kabel. Přes WiFi nic garantovat nelze, není to ani technologicky možné. Doporučím to, co všem. Přečíst tento článek: http://www.zive.cz/clanky/wi-fi-jak-si- ... fault.aspx Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CrazyFairy Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 tak jsem mluvil s technikem upc a ten mi řekl že není žádná možnost že je to chyba na mé straně jak jste mě zde informovali, že je to věc rušení z důvodu většího počtu wifi a modemu co neumí moc kanálů, což je divné když bydlíme v 2 patrovém bytovém domku a né žádném paneláku .. nicméně teď jsem zjistil že i po kabelu to jde 16mbit takže to bude na zavolání síťaře .. snad to nebudu platit já ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. ledna 2016 Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 pro jistotu zkus i jiný kabel. Jak tady někdo psal, měl dva vadné.... Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CrazyFairy Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Zkusim, pak mi rekl technik ze mam zkusit prepnout na 5ghz ze to pouziva mnohem mene lidi a ze to bude volnejsi, tak jsem to prepnul a jde to rychleji ale porad 16/20mbit takze to asi fakt potece spatne uz tim kabelem.. Ale co s tim technik muze udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.