sodekcz Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Ty se pořád vracíš k tomu WiFi. Nejdřív pořádně prověř rychlost po kabelu a pokud můžeš, zkus různé počítače. Abys měl vlastní jistotu že funguješ nebo nefunguješ na kabelu. Pokud se po kabelu na žádném počítači nepřiblížíš k nasmlouvané rychlosti, pak není co řešit a reklamuj přípojku. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CrazyFairy Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 je to tak zvláštně nestabilní, nevim proč mi to u kabelu měří pořád jiný rychlosti, nicméně teď jsem zkusil 3. utp a naměřil jsem 12/18mbit, takže to holt bude na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Z toho už se dá nějak vycházet. Download je někde mimo očekávané parametry .... Dej vědět, co najde technik. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CrazyFairy Odesláno 28. ledna 2016 Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 tak mi přifrčí v úterý technik tak uvidíme co tu bude kutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.