Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A uz se vi, jestli budou mit HBO2 a HBO3 AC3 zvuk? Nema nekdo interni informaci? ;)

HBO CZSK Na Dolby Digital pracujeme a rádi bychom se posunuli ke všem kanálům

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

No tak na ten zvuk u programů HBO a cinemaxů jsem se několikráte ptal na centrále HBO. Nejdříve slibovali vždycky nějaký termín a poslední odpověď co byla již asi před rokem tak odpověděli, že to pro ně není priorita. Takže sice HBO a Cinemaxi obraz luxusní, ale úplně to mrší ten zvuk. :puker: A jelikož už tyto programi jestli se nepletu vysílají v HD už téměř dva roky tak to vypadá, že to opravdu není pro ně priorita....

A zde zkopírovaná odpověď ze dne!!! 3.2.2015!!! ke zvuku u programů HBO a cinemax HD, kdy mi byla učiněna odpověď mailem : Dobrý den, pane ....,

omlouváme se, ale jedná se o technický problém, který nám v současné době znemožňuje vysílání zvuku v Dolby Digital. Podle posledních dostupných informací by k jeho vyřešení mělo dojít v průběhu letošního roku.

S pozdravem,

HBO Online Support

• po měsících...

Vsiml jsem si, ze nekdy v tydnu vyradili u HBO3 originalni zvuk v AC3. Docela by me zajimalo, jestli jde o chybu nebo vlastnost. :)

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha Zbraslav
  • po měsíci...

No jen jestli to dělá HBO, protože na Skylinku se to nezměnilo a mají pořád je "stereo".

Jinak podle domácího kina to je jen DD2.0 takže vlastně taky jen stereo

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...