Návštěvník Mayki Odesláno 1. února 2016 Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak nic, přehrál jsem firmware na poslední dostupný originál (3.14.3 Build 150518 Rel.72050n), povypínal nějaké blbosti v routru a už to jede jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 1. února 2016 Sdílet Odesláno 1. února 2016 Takze asi tak ted v noci: Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2016 Sdílet Odesláno 19. února 2016 Ahoj ,prosim Vas muzete mi zde napsat jaky modem a router mate kdyz uz vam to tak klape dobre? Jelikoz mam starej modem Cisco EPC 3925 a vubec nejede dana rychlost kterou bych mel mit 200 tarif (70 mam furt) Tak bych prosil o vypsani co bych si mel koupit : sitovou kartu / modem / router Děkuju moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 19. února 2016 Sdílet Odesláno 19. února 2016 Zdravím, Požádejte si o výměnu modemu a nebo to přepněte do bridge, ale musíte mít za tím router. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. února 2016 Sdílet Odesláno 19. února 2016 A meris to pres kabel ? Jinak modem Cisco EPC 3925 zvladne maximalne 160 Mbit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ano jedu vyhradne pres kabel,je mozny ze mam starou sitovou kartu ktera to uz asi neutahne... doporucte mi nejakou sitovou kartu dekuji (modem si urcite vymenim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 dnes nějaká změna počet se zvýšil Downstream 16 Uzamčeno 426000000 256QAM 6952 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Dneska jsem si koupil : https://www.alfa.cz/product.php?eid=105 ... archType=1 místo sitovky ktera je slaba.. porad mi to nechce naskocit aspon na tu hodnotu nad 100 porad jsem v hranicich 80 (kabel) a kdyz to usb prepnu na rychlost na 1GBs a ani tuk. Nejaka dalsi rada? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Především uvést, na čem to chceš provozovat (desktop/notebook) a další info o PC. Dá se předpokládat, že pc, který má pouze 10/100 ethernet nebude mít ani port USB 3, pro který je koupený adaptér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KarelBrno Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Pokud máš klasický PC, tak je blbost kupovat USB síťovku...kup klidně obyčejnou gigabitovou do PCIe, stojí cca 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.