Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ano mam starej pc ja se v tom moc nevyznam ,myslel jsem totiz kdyz nemam sitovou kartu tak mi do pomuze USB ale jak to ctu tak asi ne ...

muzu poprosit link kterou sitovku si mam pozidit ? dekuji

Odesláno

Je otázkou, zda ve starém PC (jak tazatel uvádí) bude mít motherboard se sběrnicí PCI-E.

Tazatel by opravdu měl napsat, co má za základní desku (prostě trochu nám přiblížit, co má za mašinu)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

nebo vytáhnout a vyfotit stávající síťovku (pokud není integrovaná). Dobrý by byl komplexnější popis celého PC (RAM, procesor, operační systém, grafika .... vše co může souviset s výkonem) Jestli se nepídí po výkonu síťovky zbytečně.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Jestli má starší počítač tak mu to nemusí jet plnou rychlostí kvůli ostatnímu HW a i SW hlavně RAM a HDD a výměna SK nemusí pomoc. pokud má NTB tak alespon napiš označení někde určitě bude název a tip napsaný.

Odesláno

ahoj tak jsem si koupil sitovou kartu jak mi bylo doporuceno , pri vlozeni sitovky se mi nechce vyhledat ze byla nainstalovana nova sitovka ....

moje sestava :

Intel Core 2 Quad Q6600

GA-N650SLI-DS4L

NVIDIA nForce 650i

4GB

Odesláno

K čemu do týhle desky síťovou kartu, když je tam gigová integrovaná? Vyměň si UTP kabely a no problema.

Odesláno

kable jsou uplne nove

Odesláno

To ale není garance, že jsou taky dobré.

Odesláno

jestli máš nějakého známého s noťasem, který jinde dosahuje normální rychlosti, tak ho pozvi ať ti to vyzkouší na tvé přípojce.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague