Návštěvník KP Odesláno 25. ledna 2016 Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Zdravím, asi jako většina lidí jsem už otrávený s VDSL, kdy 40/2 mi přijde naprosto nedostačující. Bydlím v bytovém domě (19 bytů) na Praze 3 - Vinohrady, ulice Votická 2244/1. Jde o první dům pod Vinohradskou ulicí. Nad námi máme budovou Casablancy, naproti máme GTSku a Coolhousing, takže tam asi bude natažený nejeden kabel Když zadám naši adresu, tak mi bohužel řeknou, že u nás internet není dostupný. Je nějaká šance, jak zjistit, kde je nejbližší přípojka + kolik by asi stálo ji natáhnout do domu? Pokud by to vylepšilo vyjednávací pozici, můžu se v SVJ zeptat a jsem si jistý, že několik rodin bych dokázal přesvědčit : Nenapadá někoho, co udělat, jak do domu dostat nějaký solidnější internet? Díky za rady KP PS: Když jsem se do bytu stěhoval, před domem stálo auto s nápisem "optické sítě" a něco dávali do země...bylo to tak metr od dveří ale nevím jak zjistit víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. ledna 2016 Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Nejjednodušší je zeptat se přímo na UPC. Zkuste zjistit, jak velký zájem by byl o vybudování připojení v domě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. srpna 2016 Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Tak u nas v dome Kourimska 2242/21 se ted objevilo na nastence, abychom nespadli do vykopu od UPC od 15 do 30.8. Tak u nas snad brzy, asi zalezi na vuli domu. I kdyz vule od domu nebyla velka, sosaji free wifi od Casablancy, tedy ty co maj okna k ni. Jako zalozni pripojeni to bylo celkem hezke. Uz jsem vypovedel smlouvu u O2. Najednou zlevnovali jako divy na retencnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.