Návštěvník ROOOM Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ahoj, muze mi prosim nekdo poradit jak smerovat RDP z internetu na vice PC ve vnitrni siti? Funguje mi to pouze na jedno PC kdyz je rozsah vnejsich portu 3389-3389 a vnitrni take .... kdyz zadam druhe pravidlo na vnejsi napr. 3386 na IP jineho PC a vnitrni port 3389 tak mi to neulozi a hlasi ze rozsah portu je pouzivan a koliduje s jinou sluzbou. Na DDWRT a stock ASUSu a SMC mi to chodilo spolehlive nekolik let. Diky za nasmerovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Nejsnadnější je každému PC nastavit jiný port RDP a směrovat vždy tento jeden port na konkrétní PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ROOOM Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Diky ... zkusim to najit, jen prosim naznacil bys kde ve W10? EDIT ...to by mohlo byt ono https://techjourney.net/modify-and-chan ... ning-port/ Jeste jednou diky zkusim EDIT2 ... pomohlo to dikec .... jen ve Win FW je třeba přidat vybraný port ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.