Odesláno 2. února 2016 9 let Zdravím, Od UPC mi vede kabel do bytu a je rozdělen pomocí rozbočovače TELESTE DSS2 do dvou účastnických zásuvek. Jenže teď potřebuju u jedné účastnické zásuvky rozdělit TV signál, ale narazil jsem, neboť nejsem v oboru zdatný U mimozemšťana jsem narazil na odbočovač FA 1-16 , ale nevím, zda je lepší vzít odbočovač s menším nebo větším odbočovacím útlumem nebo je lepší rovnou koupit rozbočovač (stačí klasický plastový a nebo FV 1) ? Přemýšlel jsem také o kabelu pro druhý výstup, jednalo by se pouze o 2m. Vyplatí se připlatit za např. Belkin F3Y070bf2M / F3Y057bf2M + vhodné koncovky nebo vzít u omko.cz Belden 125-Al 7mm / 5mm , aby se to nerušilo a bůhví, co ještě K prvnímu výstupu bych použil ten, co mam teď tlustší černý anténní kabel než ty bílé, co dodávají technici od UPC. Vypadá to, že je víc stíněný? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 3. února 2016 9 let Každý řetěz je silný tak jako jeho nejslabší část tak že to že na konci dáš 2 metry nějak extra drahého kabelu ti tolik nepomůže tak že bych klidně zůstal u kabelu co dávají technici a který je dostatečný pro účely. Max když ten kabel budeš tahat kolem nějakého místa s potenciálem velkého rušení. FA 1-16 určitě ne 16dB je dost velký útlum, tak že ten FV 1
Odesláno 3. února 2016 9 let Belden 125 nijak extra drahej není (obzvlášť pokud jde o 2 metry) a nějaký rozbočovače z Alzy bych rovnou vynechal. V Omku jich mají taky dost.
Odesláno 3. února 2016 9 let Autor Stavil jsem se v Omku, vzal jsem rovnou 7 metrů a říkal jsem mu, že bych potřeboval Tv rozbočovač dal mi Toner-XGHS-2 Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 4. února 2016 9 let Krátký lisovací konektor Cabelcon Self-Install 4.9 (6,5mm) http://www.satelity-ul.cz/cabelcon-krat ... to-z2620CZ používáte někdo ? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 4. února 2016 9 let Dříve se používali pro UPC. Počítej že pro ne potřebuješ kleště které je zalisují což pro to natáhnout si doma kabel bude drahá sranda. http://www.satelity-ul.cz/lisovaci-kleste-ppc-vt150-z79537CZ když zůstanu u této firmy je to 990,- Kč
Odesláno 4. února 2016 9 let lada-vir Revoluční profesionální konektor Cabelcon Self-Install velikosti 4.9. Lisovací konektor, ke kterému není třeba lisovací nástroj a spoj přitom drží dokonale! Krátké tělo vhodné pro vnitřní instalace. Ideální pro spoje, kde je třeba šetřit místem. Postup instalace ve třech krocích: oříznout kabel na 6.5/6.5mm, nasadit konektor na kabel, našroubovat na protikus.Našroubováním dojde k zalisování Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 4. února 2016 9 let A pardon tak to jsem přehlédl. Nějak jsme ignoroval text a jen sem si vzpomněl že UPC mělo od této firmy konektory ale ty byli lisovány kleštěmi.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.