Přejít na obsah

Testování Kaon KCF-SA700 HD Mediabox

Doporučené příspěvky

Návštěvník Milav

Tak mi taky přišlo potvrzení a schválení testování nového FW (15.1.2016), po zkušenostech jsem UPC napsal toto:

Po otestování nového FW vám posílám několik poznatků: (snímek obrazovky s verzí FW je č. 3)

1) EPG – přílišné zlepšení není, po instalaci nového FW bylo listování EPG rychlejší, za několik dní už je listování v denním EPG opět pomalé (ve staré verzi – před Horizonem bylo o dost přehlednější a rychlejší, myslím, že ikony programů jsou zbytečné a zpomalují box)

2) V novém Info o Mediaboxu – síla signálu a kvality asi příliš neodpovídá skutečnosti (viz snímky obrazovky 1+2) – podle technika, který mi byl před cca 1 měs. Měřit signál,

by síla signálu měla být mezi 55-60 dBuV, já mám ještě o něco silnější, ale nové menu mi ukazuje sílu na rozhraní LOW a MEDIUM, což je asi špatně, kvalitu prý mám ideální,

nové menu mi ukazuje zhruba uprostřed MEDIUM

3) Není opravena zásadní chyba FW – Mediabox neumí stále programovat z EPG nahrávky přes půlnoc – např. teď 5.2. ČT1 od 23:50 Profesionálové, místo Pá 5.2 se naprogramuje na So 6.2. (viz obrázek č. 4)

4) Hodně schází přehledná volba výběru kanálů (jako bývala u původního FW před Horizonem) – po stisku OK vyskočil seznam kanálů (bez ikon!), ve kterém šlo listovat a přepínat programy daleko přehledněji a rychleji (tuto funkci postrádá hodně lidí)

Současné listování přes ikony je hrozně pomalé a nepřehledné, praticky nepoužitelné (většinou přepínám přes EPG)

5) Nové aplikace jsou zajímavé a fungují, Google map je výborná, ale při startu naskočí jen vyhledávání trasy a nepřišel jsem na to (jestli to vůbec jde), jak vyhledat jen určité místo a případně použít zoom na zvětšení

6) Proč při startu z ECO režimu stále nabíhá upozornění na přepnutí ECO režimu? Zbytečně to zdržuje – pokud si zvolím EKO režim, tak si to pamatuji a změnit jde bez problémů v menu, podle mě zbytečná zpomalující funkce!

Přílohy:

https://webshare.cz/file/1aP39i4tO7/upc-hd-mediabox-rar

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5054-testov%C3%A1n%C3%AD-kaon-kcf-sa700-hd-mediabox/
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...