Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

rád bych se vás zeptal, jestli je reálná rychlost, kterou přikládám jako obrázek.

Přijde mi to vcelku dost, když vidím, kolik nabízí konkurence. :jocolor:

Lokalita Praha.

Speed.PNG.ccbaaef9190ff08736b64cb2a65c48de.PNG

Odesláno

Co ti nesedí? Download nebo upload? Nebo oboje? Je to linka soukromá, nebo firemní? Znáš tarif? Není to třeba 200/20?

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

podle toho uploadu mu nesedí download, má mít o 40 víc :? ale rychlost.cz už zase měří celkem na prd, to chce speedtest.net

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Na speedtestu je to okolo nějakých 180Mbit, ale pochopitelně v různé dny a časy je to rozdílné a některé aplikace běží přes síť trvale při běhu počítače, např. Teamviewer. Samozřejmě to rychlost ovlivní o pár Mbit, nešlo mi přímo o přesné měření, ale spíš mě udivuje, že existuje konkurence, která nabízí sotva třetinu rychlosti a dalších parametrů za stejnou cenu

Odesláno

rychlost.cz a speedtest.net jsou jen orientační, neukazují přesné hodnoty. A jsou konkurence, které nabízí za stejné a větší peníze horší služby, ale jsou i naopak konkurence, které nabízí mnohem lepší parametry služby a za nižší částky :)

Odesláno
Na speedtestu je to okolo nějakých 180Mbit, ale pochopitelně v různé dny a časy je to rozdílné a některé aplikace běží přes síť trvale při běhu počítače, např. Teamviewer. Samozřejmě to rychlost ovlivní o pár Mbit, nešlo mi přímo o přesné měření, ale spíš mě udivuje, že existuje konkurence, která nabízí sotva třetinu rychlosti a dalších parametrů za stejnou cenu

To by mě zajímalo, jakej tarif platíš a kolik. Já má 200/20 s věrnostní slevou za cca 580 Kč, bez slevy je za cca 800 Kč. To ti připadá jako bezkonkurenční cena ?

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 10
Odesláno

petrmet - tarif i cenu máme podobnou, ale jen tak pro zajímavost jsem napsal na konkurenci ohledně rychlosti na mé adrese a nabízeli 40Mbit :roll:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague