Návštěvník tomt3 Odesláno 3. února 2016 Sdílet Odesláno 3. února 2016 Ahoj, rád bych se vás zeptal, jestli je reálná rychlost, kterou přikládám jako obrázek. Přijde mi to vcelku dost, když vidím, kolik nabízí konkurence. Lokalita Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. února 2016 Sdílet Odesláno 3. února 2016 Co ti nesedí? Download nebo upload? Nebo oboje? Je to linka soukromá, nebo firemní? Znáš tarif? Není to třeba 200/20? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2016 Sdílet Odesláno 4. února 2016 podle toho uploadu mu nesedí download, má mít o 40 víc ale rychlost.cz už zase měří celkem na prd, to chce speedtest.net Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomt3 Odesláno 5. února 2016 Sdílet Odesláno 5. února 2016 Na speedtestu je to okolo nějakých 180Mbit, ale pochopitelně v různé dny a časy je to rozdílné a některé aplikace běží přes síť trvale při běhu počítače, např. Teamviewer. Samozřejmě to rychlost ovlivní o pár Mbit, nešlo mi přímo o přesné měření, ale spíš mě udivuje, že existuje konkurence, která nabízí sotva třetinu rychlosti a dalších parametrů za stejnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 5. února 2016 Sdílet Odesláno 5. února 2016 rychlost.cz a speedtest.net jsou jen orientační, neukazují přesné hodnoty. A jsou konkurence, které nabízí za stejné a větší peníze horší služby, ale jsou i naopak konkurence, které nabízí mnohem lepší parametry služby a za nižší částky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 5. února 2016 Sdílet Odesláno 5. února 2016 Na speedtestu je to okolo nějakých 180Mbit, ale pochopitelně v různé dny a časy je to rozdílné a některé aplikace běží přes síť trvale při běhu počítače, např. Teamviewer. Samozřejmě to rychlost ovlivní o pár Mbit, nešlo mi přímo o přesné měření, ale spíš mě udivuje, že existuje konkurence, která nabízí sotva třetinu rychlosti a dalších parametrů za stejnou cenu To by mě zajímalo, jakej tarif platíš a kolik. Já má 200/20 s věrnostní slevou za cca 580 Kč, bez slevy je za cca 800 Kč. To ti připadá jako bezkonkurenční cena ? Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomt3 Odesláno 5. února 2016 Sdílet Odesláno 5. února 2016 petrmet - tarif i cenu máme podobnou, ale jen tak pro zajímavost jsem napsal na konkurenci ohledně rychlosti na mé adrese a nabízeli 40Mbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.