Odesláno 6. února 2016 9 let Chtěl bych vypovědět jednu službu v balíčku, musím vypovědět celý balíček a pak dopsat, že chci ponechat internet, nebo stačí vypovědět televizi. Jak by měla služba být popsána v dopise, jako vypovídám televizi , nebo jako vypovídám Horizon Komfort + . Když mi končí věrnostní sleva 20.3.2016, stačí poslat dopis v únoru. Služba se zruší 31.3. a já nebudu nic doplácet.
Odesláno 6. února 2016 9 let Jestli chceš změnu služby, tak nic nevypovídáš, stačí zavolat jen na upc infolinku. Věrnostní sleva se na to nevztahuje, ale začne ti běžet od začátku.
Odesláno 6. února 2016 9 let Chci vypovědět službu televizi, a ponechat si internet. Vše je ale v balíčku.
Odesláno 6. února 2016 9 let Zavolej si na upc linku. Změnu služby můžeš i bez výpovědi. A už ti to nebudu opakovat jestli budou něco chtít, tak ti to řeknou.
Odesláno 6. února 2016 9 let Řekli mi, že televizi vypovědět musím, a pak dopsat , že si chci nechat internet a jaký . Bohužel jsem se nezaptal, jestli se vypovídá samotná televize nebo celý balíček.
Odesláno 6. února 2016 9 let Mám Internet 200+ s Horizon Komfort+ v kombinanci, tedy balíček. Kdyby to tak nebylo, tak by mě snad přes e-mail upozornili, že stačí zavolat a změnit .
Odesláno 7. února 2016 9 let když se něco takovýho stane, tak to položim a zavolám o pár hodin pozdějc nebo třeba další den, ne? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. února 2016 9 let Četl jsem všeobecné podmínky, je jasně napsané, že když chci jednu ze dvou služeb zrušit, tak musím napsat písemně.
Odesláno 7. února 2016 9 let tak televizi neruš a jenom ji změň na mini, ta je v ceně - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.