Návštěvník bilozy Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Chtěl bych vypovědět jednu službu v balíčku, musím vypovědět celý balíček a pak dopsat, že chci ponechat internet, nebo stačí vypovědět televizi. Jak by měla služba být popsána v dopise, jako vypovídám televizi , nebo jako vypovídám Horizon Komfort + . Když mi končí věrnostní sleva 20.3.2016, stačí poslat dopis v únoru. Služba se zruší 31.3. a já nebudu nic doplácet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Jestli chceš změnu služby, tak nic nevypovídáš, stačí zavolat jen na upc infolinku. Věrnostní sleva se na to nevztahuje, ale začne ti běžet od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bilozy Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Chci vypovědět službu televizi, a ponechat si internet. Vše je ale v balíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Zavolej si na upc linku. Změnu služby můžeš i bez výpovědi. A už ti to nebudu opakovat jestli budou něco chtít, tak ti to řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bilozy Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Řekli mi, že televizi vypovědět musím, a pak dopsat , že si chci nechat internet a jaký . Bohužel jsem se nezaptal, jestli se vypovídá samotná televize nebo celý balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 to se mi moc nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bilozy Odesláno 6. února 2016 Sdílet Odesláno 6. února 2016 Mám Internet 200+ s Horizon Komfort+ v kombinanci, tedy balíček. Kdyby to tak nebylo, tak by mě snad přes e-mail upozornili, že stačí zavolat a změnit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. února 2016 Sdílet Odesláno 7. února 2016 když se něco takovýho stane, tak to položim a zavolám o pár hodin pozdějc nebo třeba další den, ne? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bilozy Odesláno 7. února 2016 Sdílet Odesláno 7. února 2016 Četl jsem všeobecné podmínky, je jasně napsané, že když chci jednu ze dvou služeb zrušit, tak musím napsat písemně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. února 2016 Sdílet Odesláno 7. února 2016 tak televizi neruš a jenom ji změň na mini, ta je v ceně Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.