Odesláno 19. dubna 2016 9 let Taky mám dojem, že to souvisí s reklamami. Na druhou strau je zvláštní, že to dělá i ČT. Ale jsem přesvědčen, že to začalo blbnout, jakmile spustila své zkušební HBBTV právě Prima. Z UPC mi neporadili - tam ani pořádně technik nevěděl, co je to HBBTV a když jsem řekl, že PING je v pořádku, zeptal se, jak to myslím "ping"? Z Primy se neráčili odpovědět a z předchozích zkušeností vím, že je naprosto zbytečně psát na Samsung. Takže s tím asi nenaděláme nic
Odesláno 20. dubna 2016 9 let Prima odpověděla: předáváme technickému úseku k vyjádření. Nedávám tomu moc ale co kdyby se to povedlo ...
Odesláno 10. května 2016 8 let Něco nového? Už mi to vyskakuje měsíc a žádná změna... mimochodem píšu z Kladna..
Odesláno 12. května 2016 8 let 10.5.2016 jsem dostal novou verzi SW 1450 televize Samsung UE 48J5572 .Televize připojena k internetu automatické stažení a instalace. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 12. května 2016 8 let To je zvláštní. Že by měl samsung až takový problém. Osobně bych postupoval, zkusil bych pozemní DVB-t jestli dělé to samé. Když ano tak laborovat trochu jak někdo psal víše s příjmem přes wifi a LAN. Přislabším signálu nebo výpadcích by to mohlo takhle vyskakovat. Pak už nevím. U LG jsem měl taky kdysi podobný problém a jen u Primy když se testovalo HBB tv, ale to byla chyba od nich. Tak hodně štěstí. Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Odesláno 16. května 2016 8 let 10.5.2016 jsem dostal novou verzi SW 1450 televize Samsung UE 48J5572 .Televize připojena k internetu automatické stažení a instalace. A změnilo se něco?
Odesláno 22. května 2016 8 let Proč mi nefunguje hbbtv u stanic prima sni u jednoho u ct mi to jde v poho najedu na televize od prima a nic
Odesláno 3. června 2016 8 let Nemůže se třeba jednat o problém s TV Seznamu? Mám dojem, že se ty problémy časově kryjí se spuštěním?
Odesláno 6. června 2016 8 let Nenapadá mě - po technické stránce - jak by mohla TV Seznam souviset s s HbbTV na Primě, popř. ČT. Ale každopádně Seznam začal vysílat teprve před několika dny, jestli se nepletu.
Odesláno 6. června 2016 8 let Proč mi nefunguje hbbtv u stanic prima sni u jednoho u ct mi to jde v poho najedu na televize od prima a nic Co napsat typ TV, lokalitu, a zdroj signálu (DVBT/DVBC) Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.