Přejít na obsah

opakované vyskakování loga HBBTV

Doporučené příspěvky

Návštěvník revengeboy

Taky mám dojem, že to souvisí s reklamami. Na druhou strau je zvláštní, že to dělá i ČT. Ale jsem přesvědčen, že to začalo blbnout, jakmile spustila své zkušební HBBTV právě Prima.

Z UPC mi neporadili - tam ani pořádně technik nevěděl, co je to HBBTV a když jsem řekl, že PING je v pořádku, zeptal se, jak to myslím "ping"? Z Primy se neráčili odpovědět a z předchozích zkušeností vím, že je naprosto zbytečně psát na Samsung. Takže s tím asi nenaděláme nic :-(

• po 3 týdnech...

To je zvláštní. Že by měl samsung až takový problém. Osobně bych postupoval, zkusil bych pozemní DVB-t jestli dělé to samé. Když ano tak laborovat trochu jak někdo psal víše s příjmem přes wifi a LAN. Přislabším signálu nebo výpadcích by to mohlo takhle vyskakovat. Pak už nevím. U LG jsem měl taky kdysi podobný problém a jen u Primy když se testovalo HBB tv, ale to byla chyba od nich. Tak hodně štěstí.

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Návštěvník revengeboy
10.5.2016 jsem dostal novou verzi SW 1450 televize Samsung UE 48J5572 .Televize připojena k internetu automatické stažení a instalace.

A změnilo se něco?

• po 2 týdnech...
Návštěvník revengeboy

Nenapadá mě - po technické stránce - jak by mohla TV Seznam souviset s s HbbTV na Primě, popř. ČT. Ale každopádně Seznam začal vysílat teprve před několika dny, jestli se nepletu.

Proč mi nefunguje hbbtv u stanic prima sni u jednoho u ct mi to jde v poho najedu na televize od prima a nic

Co napsat typ TV, lokalitu, a zdroj signálu (DVBT/DVBC)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...