Odesláno 1. listopadu 2020 4 roky ...coz ale taky uplne nedava smysl, protoze ty Compaly mu stejne zrejme lezi na sklade, tj. uz za ne ty prachy asi dal.
Odesláno 1. listopadu 2020 4 roky STB pro HD asi na skladě nejsou, resp. není jich tolik, aby je VF mohl dát jen tak všem. Kdyby ano, pak není důvod tak neučinit. - - - - -
Odesláno 1. listopadu 2020 4 roky Ah, jasne, jsem pako, rec byla od STB... nevim, proc jsem do toho zamotal modem 😕
Odesláno 1. listopadu 2020 4 roky Ten jsem do toho zamotal já. Ale jenom proto, aby se zde neřešily výmluvy, že lidé údajně nechtějí něco měnit a jako příměr jsem dal právě výměnu modemů, kde se zavelí a mění :) - - - - -
Odesláno 1. listopadu 2020 4 roky UPC už několik let mění u zákazníků jak boxy, tak modemy. Do letoška když zákazníci odmítli, tak to UPC silově neřešili. Teď se přednostně potřebovali vyřešit modemy, ale na boxy také dojde. Do všeho samozřejmě zasáhla pandemie, tak se vše zpomalilo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. listopadu 2020 4 roky Autor Měli byste se trochu více pohrát s nastavením kodeku. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 3. listopadu 2020 4 roky Jestli je ten screenshot z DVB-C, tak tam si myslím že to UPC nijak neupravuje a posílá to k nám ve stejném stavu jak jim to přišlo z distribuce. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. listopadu 2020 4 roky Autor Je to ČT2 SD v DVB-T. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 3. listopadu 2020 4 roky Autor Co tím "Co teď?" myslíte? Pokud s tím nedokážete nic udělat nebo nechcete tak bych tady takový dotaz vůbec nepsal, je to dost neslušné, nemyslíte? Ale za tu změnu pořadí zvukových stop díky 😉. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.