Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dnes mi dával technik od upc nový stb HD DVR mediabox, ale nepodařilo se mu propojit cca 8 let starou plazmu Panasonic Viera - nesel obraz, sel jen zvuk . Jedině prý přes scart či koupit novou TV. Ptám se, opravdu to nelze? Volal i na nějakou podporu.

Přidávám : jde o TH 42PZ8ES

Upraveno uživatelem martin77

Odesláno

Zkusil jste už všechny formáty (1080p50/60, 1080i50/60, 720p50/60, 576i5, 480i60)?

Ty nejstarší HD televize neumějí 1080p50/60, pouze 1080i50/60, 720p50/60 nebo 576i50-480i60, a některé dokonce nemají HDMI, mají jen component, s-video a scart/cinch.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Mám Panasonic full HD s hdmi, z předešlého stb šlo vše v max rozlišení. Aby se technik dostal do menu stb, propojil tv s stb scartem a zkoušel různa rozlišení. Nakonec mi nechal původní stb.

Odesláno

Zřejmě vadný mediabox :thumbdown:

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Některé TV Panasonic mají problém s obrazem z Dawnu, je potřeba jej několikrát vypnout vypínačem a obraz by měl naběhnout. Nebo vyzkoušet jinou TV, nejlépe jiného výrobce. Pokud bude funkční, tak je to myslím jasné :-)

Odesláno

Ještě bych se podíval, zda není novější verze FW pro TV

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Zřejmě vadný mediabox :thumbdown:

to by mu nejspíš nejel ani zvuk

Odesláno

Problém je v TV, stává se to u tohoto výrobce častěji a konkrétně TV Viera -už to tu se párkrát psalo že jíné zařízení na TV jde a zase naopak tento STB na jiné TV funguje OK

Odesláno

Co jsem v testovacím programu, problém s přepnutím vstupu na tv Panasonic Viera nemám.

Mám:

Verze uzivatelskeho rozhrani UI 1.3.31.2

Verze hardwaru E3140101

Verze softwaru 0.10.306

Netuším jak to mají netestovači, předtím jsem problém měl a musel jsem restartovat stb. Pak fungovalo zapnout tv nechat řádně naběhnout, pak stb počkat chvilku a pak na tv zvolit vstup hdmi, tehdy to šlo. V jiném pořadí ne. Nyní je jedno pořadí, naběhne vždy, takže je tam jistá nekompabilita stb.

Odesláno

ano, ale pravě jen s TV Panasonic Viera je tento problém u jiných tipů TV a hlavně výrobců se toto neděje.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague