Odesláno 11. března 2016 9 let Zdravím Vás, já jsem rovněž dlouho čekala na CA modul, nakonec jsem si ho pronajala za 70 Kč měsíčně. Když jsem se zde dověděla o možnosti zakoupení přes Facebook, rovněž jsem si zkusila modul objednat přes UPC formulář, přišla odpověď, že to nelze. Zavolala jsem na zákaznické centrum, a zeptala se, zda tedy mám kontaktovat jejich pracovníka přes Faccebook, abych modul mohla odkoupit. Paní se tomu divila, že to slyší poprvé. Nicméně byla velmi ochotná, a slíbila, že vše prověří a dá vědět. Tentokrát byla odpověď kladná. Příští úterý mi CA-modul přivezou a pronajatý si odvezou. Toto je tá dobrá zpráva, ta horší je, že mi modul nabídli za cca 2000 Kč, což mě překvapilo - očekávala bych cenu cca 1500 Kč. Odpovídá to zhruba 28 měsícům pronájmu. Paní mě ubezpečila, že platí běžná 2-letá záruka, během níž se servis. popř.výměna zdarma. Zajdee: platil jste taky tuto cenu? Díky za odpověď.
Odesláno 11. března 2016 9 let No asi to bude protože se oficiálně neprodává a cenu teda nemají ani v ceníku. Tak jestli teda nenavedla cenu za prodej USB boxu protože nemá asi ani ona prodejní cenu CA modul v systému a ta je 2020,- . Hold za to že někdo něco chce co momentálně není si musí připlatit.
Odesláno 11. března 2016 9 let Mne nabidli moduly za cenu 1209 Kc za kus, mimochodem shodnou s tim, co za CA modul chteji dodnes podle ceniku pro podnikatele. Navratnost mam spocitanou na 20 mesicu (mel jsem v pronajmu jeden za 50 a druhy za 70 Kc), ale ve skutecnosti by byla jeste kratsi, protoze moduly lze pomerne snadno a za dobrou cenu prodat (kdybych u UPC koncil). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 11. března 2016 9 let Cenu jsem si ověřila na zákaznickém centru. Paní se včera spletla, CA modul mi prodají rovněž za 1209 Kč.
Odesláno 30. března 2016 9 let Cukali se cukali, ale modul k zakoupení jsem z nich též vyrazil. Dorazí v pátek, cena 1209,-Kč
Odesláno 30. března 2016 9 let Ked sa uz uskutocnila ta fuzia sk cz upc nemali by aj ceny zariadeni tomu zodpovedat alebo minimalne sa tak nelisit?Cena modulu na SK je raz taka ako v CZ.Nie ze by ma to sralo,mam 2 moduly za este staru cenu 60 € (prachy uz mam davno naspat)a treti zadarmo od známeho,ktory dal upc vale.Len taka recnicka otazka pre zaujimavost.
Odesláno 30. března 2016 9 let Jen aby to u nás nezdražili na těch 80€ Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 30. března 2016 9 let Nebo aby je na Slovensku nepřestali prodávat po vzoru ČR Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Nákup CA modulu je právo každého uživatele a odběratele televizního signálu UPC. To by nám firma UPC mohla brzy nařídit příjem a sledování televizního signálu pouze na jejich pronajaté televizi. Firma : UPC zrušila prodej a nabízí pouze pronájem karet CA modulu. Myslím si že je to v rozporu ze zákonem, a mělo by se to považovat za trestný čin. Firma UPC si tímto krokem dělá monopol a všichni odběratele televizního signálu tak bere za své rukojmí. My všichni platíme za odběr dvakrát + poplatky za televizi. Takže třikrát. Navrhuji podat hromadnou žalobu. Přidá se někdo.
Odesláno 27. ledna 2017 8 let a kdo ti řekl že zrušili prodej ? já jsem řekl že ho chci koupit a tak mi ho prodali, loni asi listopad...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.