Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím technické odborníky, jsem bohužel technický antitalent,takže poprosim hned v úvodu o polopaticke vysvětlení.

V únoru 2016 nám byla provedena výměna stb za novější typ(nyní Conax KCF) a po týdnu nám po dvaceti letech odešla stará TV,takže jsme si pořídili novou LG 32LF580v.Musím podotknout, že to je moje první chytrá TV,takže se s tím ještě budu nějakou dobu prát. Uvedení televize do provozu i propojení k netu jsem tak nějak zvládl,ale mám problém s naladením určitých programu,které jsem v rámci nabidky Komfort+ měl (např. VH1,Mezzo,MTV,dětské programy Disney channel,JimJam a J). Při projíždění programové nabídky se mi objeví pouze název programu a současný pořad, ale obrazovka zůstane černá nejvýše se zobrazí logo LG s nápisem,že není modul CL,TV mám nyní propojen se stb přes hdmi. Dle mého odhadu dělám nějakou chybu v nastavení,ale už jsem se do tolik zamotal, že nevím dál. Buď si zjistit parametry a tyto programy zkusit naladit ručně,nebo je chyba v technice(na straně UPC) nebo prehlizim něco v nastavení. Děkuji za polopaticke rady,

Odesláno

Ladis to na TV, kde nemas dekodovaci kartu.

Musis propojit ten STB s TV a na TV se pak prepnout na vstup, kde mas pripojeny ten STB. A prepinas kanaly na tom STB.

A nebo si sezenes u UPC tu dekodovaci kartu, a ten STB muzes pak vyhodit.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

stb mám s TV propojen Hdmi kabelem,tz propojit ještě scartem?

Odesláno

tak si prepni ovladacem vstup z dvb-c na hdmi (dost mozna to bude hdmi1-4), musíš navolit spravny vstup.

Odesláno

Takže propojení UPC kabelem a Hdmi kabelem mezi stb a TV by mělo stačit nebo ještě nějaké další propojení? Ještě jedna antitech otázka, ke vstupu dvb c na Hdmi se dostanu jak,sorry?

Odesláno
Takže propojení UPC kabelem a Hdmi kabelem mezi stb a TV by mělo stačit nebo ještě nějaké další propojení? Ještě jedna antitech otázka, ke vstupu dvb c na Hdmi se dostanu jak,sorry?

Na dálkovém ovládání TV tlačítko "INPUT" nebo v menu ikona "VSTUP" :salut:

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Díky

Odesláno

No zkouším psi kusy ale tak jak bych potřeboval viz příspěvek 1 se nechytam

Odesláno

Pokud máte na TV naladěno přibližně 160 TV programů + nějakých 40 rádií, tak je TV naladěná.

Programy nehrají protože jsou zakódované a pro jejich příjem je zapotřebí mít v TV CA modul a kartou. Ten modul se dá u UPC pronajmout místo toho STB.

TV lze také používat jako "monitor" kdy se o přepínání programů stará ta Kaon krabička (STB). Ta by měla být s TV spojena HDMI kabelem.

Na TV pak musí být zapnut "nějaký" HDMI Imput.

Přepínání vstupů (Imputů) se provádí buď v menu nebo na DO je v pravo nahoře (druhé odzhora) tlačítko označené Imput (obdélník s šipkou dovnitř)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague