Návštěvník Gorm Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 Dobra odpoved od Karnevalu. Takze me bude nabidnuto prejit zdarma na novy (drazsi) tarif. Ale co kdyz nechci? 4 Moznosti co se stane: 1. Mam smulu stary tarify se rusi. Musim prejit nebo odejit 2. Zustane me stary tarif s puvodnima rychlostma (tj pomalejsi a drazsi nez novy nizsi tarif ale s vyssim datovym limitem) 3. Zustane me stary tarif se zvysenou rychlosti. Nejlepsi pro zakaznika takze sem dost skepticky 4. Musim prejit na novy tarif ale zustane me stara cena. Uz vidim ten zmatek kdy ma tarif ruzny ceny. Tohle asi neudelaj Tak sem zvedav ktera co z tech 4 variant bude pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 Vazeny zakazniku, zmena portfolia internetovych sluzeb probehla k 20/2/06. Stavajici zakaznici obdrzi dopis obsahujici informace o provedenych zmenach a zaroven je jim nabidnuto provest prechod na novy tarif internetu bezplatne do konce brezna tohoto roku. --- No to je jasný, že chtěj, aby přešli na pomalejší tarify, když to síť nedává !!!!! Jsem se dozvěděl, že tu teda ten BDTel dostupnej je, tak to ještě nějak dohodnout s družstvem a pápá, Karnevale... od dubna prej budou mít i televizi... na jednu stranu je dobrý, že je tu konkurence s výhodnější nabídkou, takže Karneval dostane po čase trochu přes hu*u, na druhou stranu je smutný, že Karneval dělá takový kraviny, jaký dělá... Zatim zjistim, jak by to šlo nebo nešlo s tím BDTelem, no a pak se uvidí... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 Ty nominální rychlosti, opravdu mi tady smrdí těžce reklamní tah! Co vlastne znamena nominalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 Jsem šťasný majitel Turba 3000. S rychlostí i s pingama jsem plně ale negarantovaně spokojen Výsledek testu pro IP: 84.242.95.194 na serveru RYCHLOST.cz host:84.242.95.194 datum a čas:21.02.2006 20:18 stahování:1502.496 kbps (187.812 kB/s) upload:261.728 kbps (32.716 kB/s) web odezva:min:83.3ms průměr:130.6ms max:160.8ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 mauddib vysledky na rychlost.cz bych bral s rezervou..... snad jeste nikdy sem tam nedosahnul realnyho vysledku pri vyssich rychlostech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2006 Sdílet Odesláno 21. února 2006 ok.a co mysliš že je přesnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 22. února 2006 Sdílet Odesláno 22. února 2006 mauddib kdyz uz tak speedtest.cz nebo dsl.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iNDYCZ Odesláno 22. února 2006 Sdílet Odesláno 22. února 2006 Speedtest.cz Turbo 5000: Download rychlost: 4 983 kb/s (622,9 kB/s) stáhnutí 1 MB: 2 s stáhnutí 100 MB: 2 min 44 s za 1 minutu: přenesete 36,5 MB za 1 hodinu: přenesete 2 189,8 MB Upload rychlost: 442 kb/s (55,2 kB/s) upload 1 MB: 19 s upload 100 MB: 30 min 55 s za 1 minutu: přenesete 3,2 MB za 1 hodinu: přenesete 194,1 MB Takze uz opravdu nepridavaji 10% ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2006 Sdílet Odesláno 22. února 2006 Ahoj tak se mi podařilo klesnout v T3 na 256ku - myslel jsem, že se limity počítají za kalendářní měsíc, ovšem ono to je od 23. dne v měsíci :oops: . No nic - aspon vim pro příště a zbržděn budu jen dva dny . Ale proč to píšu do tohodle tématu : Sice je to prima mít aspon 256 - oproti dřívějším 64, ale nedá se na tom pařit ! mám úplně nesmyslný pingy - ve skoro pravidelných 5sec. vlnách se vždy šplhají od 20ms až po 500ms a lag a takto pořád dokola. Pokud to není nějaká technická chyba (v plné rychlosti jsem nic takového nezaznamenal), tak si dám asi velký pozor, abych ten limit znovu neprokaučoval (vCS klanu jsem s tímhle celkem k ničemu ). Nemáte někdo podobnou zkušenost ? - zdá se mi to pro tu rychlost dost divné - takovou divočinu jsem neměl ani přes vytáčené spojení - ani tam ping nepřelezl přes 150ms a to je to desetkrát pomalejší... o technologii nemluvě. Vím že je moje chyba, že sem přetáhl, ovšem nikdy by mě nenapadlo, že ta 256ka bude vlastně nepoužitelná (spousta přátel má bezdrát se stejnou i nižší hodnotou a pingy mají OK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2006 Sdílet Odesláno 22. února 2006 Nevim jak ty mas nastaveny CS, ale mne CS takhle lagoval akorat kdyz jsem mel 64/32... S 256/64 jsem takove problemy nikdy nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.