Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Podle infolinky je akce na šest měsíců. Asi do toho taky půjdu, vrátit se na nižší rychlost prý půjde zdarma a je to levnější, než přikupovat data.

Odesláno

jjj... já sem si to taky zvednul na 7 mbps. to kilo mě nezabije.. hlavně, že limit mám teď 40 gb :D

Odesláno
podle me jakmile presosate cca 50% limitu v nebo v nejlepsim pripade 75% procent (kdy chodi oznameni) tak vas uz maji v patrnosti a jste na "cerne listine" - pridadi vam nizsi prioritu v soutezeni o agregaci

To je nesmysl.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
ale musite, chlapci, proste pochopit, ze z toho vyrostete...a FUP uz vam vadit nebude...;-)

Fakt si myslis ze clovek co proste vyuziva internet jako zdroj informaci a zabavy (a kazdorocne mu protoce linkou vic a vic dat) s toho vyroste :?: Sni dal :lol:

Odesláno
jjj... já sem si to taky zvednul na 7 mbps. to kilo mě nezabije.. hlavně, že limit mám teď 40 gb :D

A na jak dlouho to je by me zajimalo! Na pul roku?

/*Pop@y

Odesláno

Taky mi ten Hai Chu napsal dopis, že jako věrnému zákazníkovi mi nabízejí za 118,- Kč vč. DPH zvýšení na T3000. Zdá se mi to jako rozumná nabídka, víceméně je to totéž, co byla nedávno - jen tehdy povýšili tarif grátis, teď je to za stovku ale určitě do toho půjdu, pokud tam nebude nějaký háček, samozřejmě. Zavolám si na infolinku. Přeci jenom mít megabit s limitem 2GB je trošku mimo realitu (nic jsem nestahoval a přesto už mám za pět dní více než čtvrtinu limitu pryč).

Odesláno

... a podminky akce jsou udajne takove, ze se zvysuje rychlost i FUP na tarif 3M, ale plati to pouze na 3 mesice, pak nevim co se stane a ktery tarif bude platit.

VN

Odesláno

Tak musim kostatovat ze s tech jejich novych tarifu nejsu vubec chytrej.

Stavajici zakaznici

obdrzi dopis obsahujici informace o provedenych zmenach a zaroven je jim

nabidnuto provest prechod na novy tarif internetu bezplatne do konce brezna

tohoto roku.

V tom slibovanem dopise neni vubec nic konkretniho o nejakych zmenach cen, pouze nabidka na prechod va vyzsi tarif.

A tato veta "V pribehu unora a brezna navysime rychlost veseho pripojeni z 1000 na 3000 kbps. Cena a ostatni parametry sluzby zustavaji nezmenene."

Vazeny zakazniku,

u stavajicich zakazniku se meni pouze rychost, cena ani ostatni parametry se

nemeni. Nadale tedy budete uctovan za poplatek 1090 Kc.

Do konce brezna mate moznost bezplatne zmenit sluzbu z Turba 2000 na jakykoliv z

novych tarifu. Pokud Vam stacila rychlost tarifu Turbo 2000 je mozne bezplatne

prejit na tarif Turbo 3M s rychlosti 3000/300 kbps s poplatkem pri vyuzivani

televizni nabidky komplet 690 Kc vcetne DPH. U tohoto tarifu je FUP 10GB dat pro

kazdy smer.

A z toho jsem vubec nepochopil, jake ceny budu mit pokud jsem mel tarif Turbo 1000

, budu mit nyni tarif T3000 za puvodni cenu, nebo musim zavolat na infolinku a potvrdit ze chci zustat u tarifu T3000 a tim mit nizsi cenu.

Nebo nove ceny plati jen pro ty co prejdou na vyzsi tarif ??

Nebo puvodni ceny a tarify plati jen do konce brezna a pote se atomaticky vsem tarify prevedou na nove rychlosti (ty uz jsou) a ceny ???????

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague