Návštěvník michal.r Odesláno 30. března 2016 Sdílet Odesláno 30. března 2016 Zdravím, Před pár dny se mi rozbil odkoupený pozáruční modem Cisco EPC3208. Zajímá mě, zda je vůbec možné připojit do mé sítě stejný modem koupený v bazaru? Jakým způsobem jsou UPC modemy vázány na konkrétní přípojku? Bude potřeba něco přenastavovat nebo stačí kontaktovat UPC? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. března 2016 Sdílet Odesláno 30. března 2016 Dobrý večer, ano lze, ale musí to být také odprodaný kus od UPC ČR. Pokud to bude nějaký nevrácený zapůjčený nebo od někud jinud sehnaný, UPC ho neaktivuje. Před koupí doporučuji kontaktovat UPC a informovat se na MAC adresu modemu a zda se může navést pod jinou smlouvu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník michal.r Odesláno 30. března 2016 Sdílet Odesláno 30. března 2016 Moc děkují za informace a rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jakub88 Odesláno 30. března 2016 Sdílet Odesláno 30. března 2016 Můžu se zeptat, jak se vám modem rozbil? Mám stejný, také odkoupený a dnes mi UPC zapůjčili nový modem na zkoušku kvůli výpadkům internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník michal.r Odesláno 31. března 2016 Sdílet Odesláno 31. března 2016 Měl jsem ho od roku 2012 bez žádných větších problému. Před pár dny vyhodil v bytě pojistku a už se nerozjel, nevím čím přesně to bylo způsobeno, oprava vychází tak na tisícovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 31. března 2016 Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) michal.r: Mám dotaz: Kdo nebo kde modem v Brně opraví? Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 31. března 2016 Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Měl jsem ho od roku 2012 bez žádných větších problému. Před pár dny vyhodil v bytě pojistku a už se nerozjel, nevím čím přesně to bylo způsobeno, oprava vychází tak na tisícovku. Pokud máte stěstí, rozbil se pouze napájecí zdroj. Zkuste jiný (12V DC, 1A nebo více) třeba bude Vám fungovat dál. Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2016 Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Stim zdrojem je to mozne,sam sem mel pred cca rokem stejny problem a vyresil ho novy zdroj,staci kvalitni 12V ja daval 1,5A a modem facha dal bez problemu,hlavne se nesnazit sehnat 15V ty stoji vic nez modem a nejsou potreba ikdyzsou original k modemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník michal.r Odesláno 2. dubna 2016 Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Nakonec to byl vážně jen ten zdroj. Díky moc za rady, jen pozor na konektor, ten tady není úplně standardní a musí se koupit přechodník na menší průměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 2. dubna 2016 Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Mám originál zdroj, pokud bys měl zájem, ozvi se mi do sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.