Trabi Odesláno 4. dubna 2016 Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Ahoj, mám svojí první Smart TV Samsung s OS Tizen a mam CA modul. Zatim se v chytrych TV moc nevyznam, a tak se mi stalo, ze jak se prejmenovali nektere stranice (HBO3, Mnau TV), tak na TV mam porad stare nazvy. Nechce se mi vse preladovat, jde to nejak jinak, nebo staci preladit prislusny MUX? Diky za pomoc. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 4. dubna 2016 Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Přeladit mux. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 to sice ano, ale pak dojde k přeházení stanic a musí se znovu skládat. Citovat - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 V ramci muxu sa daju poskladat stanice priamo v TV,nie je to zlozite.V pripade,ze sa preladuje cely kanalovy raster,elegantne si ho vyskladam do 2 minut pomocou Samsung chanel eitor v PC.Mimochodom,HBO3 HD bezi este stale pod starym nazvom Comedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Přejmenovávat programy umí program ChanSort (viz http://www.parabola.cz/clanky/5538/chansort-vyborny-editor-pro-tv-samsung-lg-panasonic-a-toshiba/). Exportujete na flashku, upravíte a importujete do TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 to sice ano, ale pak dojde k přeházení stanic a musí se znovu skládat. No jestli je tomu skutečně tak, nemá to Samsung zrovna moc vychytané. U TV LG se při přeladění jednotlivého muxu nic nepřehází. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Právě mi se to stalo v polovině března, kdy jsem dal přeladit muxy s HBO 3 a Mnau TV, tak jsem v tom měl guláš, protože UPC změnilo nějak číslování (řazení) stanic. Plno naladěných stanic nebylo na původním místě, ale až úplně na konci. Citovat - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Musí být vypnutá automatická aktualizace kanálů, ale nevím zda tato funkce u Samsungu existuje. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2016 Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 U mého Samsungu to funguje. Mohu si zvolit buď automatické ladění nebo manuální. Pokud se např.přejmenuje, nebo přidá nějaká TV stanice volím manuální ladění dle frekvenčního přehledu UPC a změní se mi pouze stanice v příslušném MUXu, ostatní zůstanou ne svém místě tak, jak je mám seřazené a zařazené do oblíbených. Nemám sice smart TV a pochybuji, že TV smart by to měla jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2016 Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahojte, tak jsem to uý udělal a funguje to, stačí dát Manuální ladění a skutečně se to přejmenovalo a stanice zůstaly tam, kde byly, hurááá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.