Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Cau ...

Mam dotaz ... pokud bych pri tarifu 1M pravidelne kazdy mesic precerpaval FUP tak jediny co se muze stat je snizeni rychlosti na 256k ?

Nebo pri pravidelnym vyraznym prekracovani limitu me muzou nejak jinak popotahovat ?

A jeste jeden dotaz ... pokud u tarifu 1M je jen jedna neverejna IP adresa a v dalsich tarifech jsou dve ... k cemu jsou ty dve ? Je ta jedna dostacujici ?

Odesláno

Nic jiného než snížení na 256kbps tě nečeká. Ohledně neveřejných IP adres, jedna bohatě stači pokud hodláš mít připojený jeden počítač. V opačném případě si musíš pořídit router, který si sebere tuto IP a dále ti bude routovat nejaky adresni rozsah v ramci lokalni site.

Odesláno
pokud bych pri tarifu 1M pravidelne kazdy mesic precerpaval FUP tak jediny co se muze stat je snizeni rychlosti na 256k ?

Ta rychlost 256k není nijak garantovaná, tak to pojede třeba jen 64k :(

Odesláno

no mě ta negarantovaná 256 dává 280-300 ;)

Odesláno
Ta rychlost 256k není nijak garantovaná, tak to pojede třeba jen 64k :(

Tam nejde spíš o to, že to pojede 64kbps, ale jde o vyšší nestabilní odezvy, kolísání přenosévé rychlosti, avška např. u mně v mála případech.

Odesláno
no mě ta negarantovaná 256 dává 280-300 ;)

Až ti těch 280-300 pojede 28-30 tak chci videt jestli se budeš smát :twisted::twisted:

Odesláno

no mě i těch 64/32 co bylo předtim negarantovaně jelo 65-80 a to pořád a nikdy nekolísalo tak bych se nebál ;)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague