Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Asi se něco chystá :) Taky mi minulý týden volali, že by bylo vhodné vyměnit si stávající settopbox za ten jejich poslední výkřik techniky ("cihla"). Tak jsem dotyčnému na druhém konci drátu řekl, že až budu chtít tuto výměnu provést, tak se jim ozvu sám. Co zatím tady čtu o té "cihle" tak si raději nechám ten svůj starý s vestavěným HDD, který taky dokáže nahrávat více programů najednou a na další program se současně dívám. Vím, jsem ochuzen o videotéku MyPrime, a když už by bylo nejhůř (a ten okamžik ještě nenastal) tak si propojím noťas s televizorem a je to (na noťasu mi videotéka funguje).

Odesláno

Z vedlejšího tématu (březen):

Pavle, aktuálně se snažíme převést SD boxy na HD boxy, teprve pak začneme řešit případné vypínaní SD programů (které jsou zároveň v HD verzi)

David - UPC

• po měsíci...
Odesláno

Včera mi také volali, stejná písnička - "musíme Vám to vyměnit, nepodporujeme, neopravitelné, atd.". Jenže mám valstní modem a nastala komplikace - chci si jej ponechat a běžet přes něj. Odpověď UPC - tak se vybuduje druhá zásuvka, ale zaplatíte >500Kč. Já na to - výměnu chcete vy, ne já, takže proč mám platit já?

Nu po další rozmluvě jsem zavěsil, protože to bylo pořád dokola.

Ve zkratce - proč platit za to, že mi chce UPC vnutit jiné zařízení než to, co používáme a funguje.

Odesláno

Vypadá to, že Vám neřekla o HD Mediaboxu (Baby Kaon), nebude to tím že "zprasený" vývoj HD DVR Mediaboxu (cihly) je nutné zaplatit? :lol:

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Mně s tím otravovala ženská před 2 týdny. Mně je jasný proč s tím tlačej, chtěj aby všichni měli Horizon, ale já o na-hlavu-postavenou Horizon cihlu nestojím. O ten druhej Kaon bez HDD taky ne. A TV s CA kupovat nehodlám dokud stávající funguje. Mně stačí mobilní Horizon Go.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague