Odesláno 21. dubna 2016 8 let Jsem tester a mohu potvrdit,ze prave testuji zpetne prehravani a mohu rict je to bomba,nova aktualizace ma i dalsi novinky,rychlost,stabilita opraveny, vetsi pismo u mazvu poradu atd. Ocekavam,ze do mesice to bude spusteno pro vsechny, zatim se sluzba testuje
Odesláno 21. dubna 2016 8 let ritchi ja som od neho očakával, že tento rok to bude minimálne 366 dní...
Odesláno 30. dubna 2016 8 let Jsem tester a mohu potvrdit,ze prave testuji zpetne prehravani a mohu rict je to bomba,nova aktualizace ma i dalsi novinky,rychlost,stabilita opraveny, vetsi pismo u mazvu poradu atd. Ocekavam,ze do mesice to bude spusteno pro vsechny, zatim se sluzba testuje A zobrazování fontu titulků /teletextu je již v pořádku? Děkuji za odpověď
Odesláno 2. května 2016 8 let V teto době internetu na teletext nekoukám, ale klidně kouknu. Titulky u hry o trůny byli pro mě ok.
Odesláno 2. května 2016 8 let Lado prosím spíše o vyzkoušení titulků z teletextu na nějakém českém programu (čt 1 atd) je to otázka 10sec. Titulky byly nečitelné (zmršené znaky) člen rodiny má potíže se sluchem a je na titulcích (české seriály, pořady atd) docela závislí. Díky moc Edit přepnout na ČT 1 u nějakého pořadu /filmu pustit teletext a namačkat 888. Ne všechny pořady mají titulky, ale 90% ano.
Odesláno 2. května 2016 8 let Predpokladam,ze ti ide o titulky v analogu kedze 888 sa zadava v TXT v tomto systeme televízneho vysielania.Titulky su citatelne a so spravnou diakritikou.Zalezi aj na uhlopriecke TV,urcite budu citatelnejsie pri uhlopriecke 48" ako pri 32".Pre porovnanie som dal aj screen s titulkami v HD. Analogove vysielanie Digitalne vysielanie Upraveno 2. května 2016 8 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 2. května 2016 8 let Dle Tvého návodu jsem zkusil i na ČT1HD v digitálu - titulky žluté na černém podkladu, ale jsou perfektní, bez chyby Navíc to vypadá, že je opraveno i nahrávání přes půlnoc.
Odesláno 2. května 2016 8 let Super pánové, pro mne skvělá zpráva. A v jakém časovém horizontu odhadujete uvolnění nového updatu?
Odesláno 2. května 2016 8 let Super pánové, pro mne skvělá zpráva. A v jakém časovém horizontu odhadujete uvolnění nového updatu? Zkuste je požádat, zda by Vám ho nenahráli už nyní. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.