Návštěvník K2dream Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Zdravim, chtel jsem Vas poprosit o pomoc jako zakazniky UPC. Po prestehovani do nove lokace se zda ze se snizila rychlost na nase servery a potreboval bych to overit. Mohu poprosit o zkousku rychlosti na https://www.multishare.cz/speed-test Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Až se zbavíte Adobe Flash Playeru, tak klidně rád pomůžu. Nainstalovaný ho mam, ale asi vám to zase blbne Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Optyk:ale oni potřebují změřit rychlost na jejich servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Nefunguje mi. Adobe Flash mám nejnovější. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Zdravim, chtel jsem Vas poprosit o pomoc jako zakazniky UPC. Asi bys měl chtít po zkoušejících, aby Ti i napsali jakou rychlost od UPC také mají. Protože někdo má 10 Mb/s a někdo 300 Mb/s. Jinak na WIN 10, placená rychlost 10 Mb/s mi test ukazuje 10,07 Mb/s. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Nejvíc jsem z toho jejich měřáku dostal 90Mb/20Mb. Otestováno mám reálně 200Mb/20Mb-to je moje připojení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník K2dream Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Až se zbavíte Adobe Flash Playeru, tak klidně rád pomůžu. Nainstalovaný ho mam, ale asi vám to zase blbne Ten speedtest je delany ve Flash, jak to nefunguje? Jaky mate prohlizec a mate ho povoleny ten Flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Mě v práci a doma taky nefunguje, vyzkoušeno víc prohlížečů. V práci máme GTS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník K2dream Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Tak SpeedTest opraven i pro Chrome prohlizec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Mám 300/30Mbps. Měřeno na http://www.multishare.cz/speed-test: 45-60Mbps Download / 20-25Mbps Upload Měřeno na speedtest.net: 200-250Mbps Download/ 29-31Mbps Upload Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.