Návštěvník Yury Odesláno 25. dubna 2016 Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dobrý den, Může někdo mi poradit z následujícím problémem? Jsem zákazníkem UPC internet od Ledna. Ve posledních dnech mám problém z výpadkem síti. Během výpadku lze používat jenom Skype, libovolnou web stránku načíst se nedá Mám několik zařízeni (počítač, tablet) připojené přes wifi. Ten výpadek se tyká všeho zařízení. Technická podpora UPC řiká že modem během výpadků je stále online. Vyřešit to se dá na některý čas jen restartováním modemu . Tato situace se opakuje asi denně. To vypadá jako automatické blokovaní po některém času od zapínaní modemu, nebo chyba routingu, DNS a t.d. Má někdo stejnou zkušennost ? Děkují za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. dubna 2016 Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Propojit kabelem s PC a otestovat. Pokud bude problém přetrvávat, tak reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.