Trabi Odesláno 27. dubna 2016 Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Ahoj, jde někomu na Extasy TV zvuk? Mě na CA modulu nikoliv...ostatní OK Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 27. dubna 2016 Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Tam se nemluví tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 27. dubna 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Náhodou se tam občas i slovo řekne Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 27. dubna 2016 Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Si zapni titulky... Aspoň to nepohoršuje sousedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 27. dubna 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Neboj nepohoršuje, já na to moc nekoukám, ale při přepínaní jsem si toho všiml.....divny..... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 27. dubna 2016 Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Stále to trvá? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 27. dubna 2016 Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Nojo, třeba se cenzuruje zvuk, že obraz vlastně už není pohoršující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.