drew Odesláno 30. dubna 2016 Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Ahoj, mám nově UPC 100/10 a při testu rychlosti jsem dosáhl jenom něčeho kolem 20/10. Pojal jsem podezření, že za to asi může starý wi-fi router, který mám do modemu připojený, a tak jsem se pokusil připojit si notebook přímo kabelem na modem, abych to změřil. Přes DHCP jsem dostal adresu, asi tak 20 vteřin mi fungoval internet a pak nic, ani jsem si nikam nepingnul. Všechno jsem zkusil prorestartovat, ale to nepomohlo. Je to očekávané chování, to si ten modem pamatuje mac adresu zařízení na druhé straně a s jiným nefunguje, nebo se dělo něco úplně jiného? Mám modem Ubee 3230. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 30. dubna 2016 Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Reset modemu a pc pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 30. dubna 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 No to jsem udělal, dvakrát, a nezdálo se, že by to pomohlo. Vždycky to po dvaceti vteřinách zamrzlo (internet - prostě jsem se nikam nedostal). Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 30. dubna 2016 Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 A co jiný počítač/notebook/tablet/telefon, jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. dubna 2016 Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 A s tim routerem to jede nebo take uz ne ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 30. dubna 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Jojo, vrátil jsem ho, prorestartoval a začalo to fungovat s routerem. Co mi ale přišlo nejdivnější že na mém počítači to nejdřív chvilku fungovalo a pak to přestalo, a po restartu to samé. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. dubna 2016 Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Nemáte v PC napevno nastavené IP adresy? Po přímém propojení PC a modemu a následném restartu modemu vytažením ze zásuvky na cca 20s, by to mělo normálně jet. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 30. dubna 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Nene, nastavil jsem si dhcp klienta na notebooku. Ale pravda, ze jsem ten router restartoval jenom tlacitkem, co na nem je, a ne vytazenim ze zasuvky. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. května 2016 Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak pak dejte vědět, zda pomohlo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 3. května 2016 Autor Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tak ano, prostě jen byl potřeba dlouhý restart modemu, nechápu tedy, proč prostě nestačí ho vypnout azapnout ,ale budu si to už pamatovat. Naměřil jsem cca 95/10, takže rychlost je v pořádku a budu muste koupit novýá wifi router. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.