Odesláno 30. dubna 2016 8 let Ahoj, mám nově UPC 100/10 a při testu rychlosti jsem dosáhl jenom něčeho kolem 20/10. Pojal jsem podezření, že za to asi může starý wi-fi router, který mám do modemu připojený, a tak jsem se pokusil připojit si notebook přímo kabelem na modem, abych to změřil. Přes DHCP jsem dostal adresu, asi tak 20 vteřin mi fungoval internet a pak nic, ani jsem si nikam nepingnul. Všechno jsem zkusil prorestartovat, ale to nepomohlo. Je to očekávané chování, to si ten modem pamatuje mac adresu zařízení na druhé straně a s jiným nefunguje, nebo se dělo něco úplně jiného? Mám modem Ubee 3230. - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 8 let Autor No to jsem udělal, dvakrát, a nezdálo se, že by to pomohlo. Vždycky to po dvaceti vteřinách zamrzlo (internet - prostě jsem se nikam nedostal). - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 8 let A s tim routerem to jede nebo take uz ne ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. dubna 2016 8 let Autor Jojo, vrátil jsem ho, prorestartoval a začalo to fungovat s routerem. Co mi ale přišlo nejdivnější že na mém počítači to nejdřív chvilku fungovalo a pak to přestalo, a po restartu to samé. - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 8 let Nemáte v PC napevno nastavené IP adresy? Po přímém propojení PC a modemu a následném restartu modemu vytažením ze zásuvky na cca 20s, by to mělo normálně jet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. dubna 2016 8 let Autor Nene, nastavil jsem si dhcp klienta na notebooku. Ale pravda, ze jsem ten router restartoval jenom tlacitkem, co na nem je, a ne vytazenim ze zasuvky. - - - - Praha 8
Odesláno 1. května 2016 8 let Tak pak dejte vědět, zda pomohlo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. května 2016 8 let Autor Tak ano, prostě jen byl potřeba dlouhý restart modemu, nechápu tedy, proč prostě nestačí ho vypnout azapnout ,ale budu si to už pamatovat. Naměřil jsem cca 95/10, takže rychlost je v pořádku a budu muste koupit novýá wifi router. - - - - Praha 8
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.