Přejít na obsah

Digi mini

Návštěvník Roger

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia
beepee

.... Řekni mě jediný důvod proč by v DVB-T od UPC nemohla být patřičná verze ČT 1 dle regionu, když stejně obsah jejich sítě DVB-T není brán a rozváděn z jednoho bodu centrálně pro celou Českou republiku.

Jenže ono je DVBT rozváděno z jednoho bodu, konkrátně z Prahy

Nesouhlasím s vámi, že je DVB-T rozváděno z jednoho bodu, konkrétně z Prahy, protože jsou k tomu důkazy viz níže.

Jak teda vysvětlíte rozvod z jednoho bodu, když programová nabídka opravdu není v celé České republice stejná.

Uživatel hpfunny napsal: V Brně byl do Digi mini přidán tzv. MUX 27 (522MHz) se stanicemi Óčko express, Retro music, Mňam TV, Noe TV, ZAK TV, TV Slovácko, a Polar TV.

Další uživatel Retiree napsal něco jiného a to: Potvrzuji, stav pro Čechy dnes ráno: Ocko Expres, Retro Music TV, Sport , Noe TV a rezerva2.

Ve Zlíně jde to samé co uvedl uživatel Retiree a přitom by bylo úplně logické kdyby to bylo stejné s tím Brnem a byla tam konečně stanice TV Slovácko a případně i ten Polar TV.

Další důkaz o tom, že DVB-T není rozváděno z jednoho bodu, konkrétně z Prahy je z doby když se v této nabídce byly odpojeny HD verze stanic jak Prima HD, Barrandov HD, Nova HD a podobně. Jak teda vysvětlíte to, že v době kdy už tyto stanice byly Praze a Čechách odpojeny a nahrazeny jinými jako např. Barrandov Kino, Barrandov Plus atd., tak na Moravě bylo ještě minimálně tři týdny původní uspořádání všech muxů bez jakýkoliv vyřazení těchto stanic a přidání nových místě těch vyřazených.

Mám potvrzené i známého co dělá v externí firmě pro UPC to, že to DVT není opravdu centrální a existuje více odběrných bodů a ne jen ta Praha.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5145-digi-mini/page/5/#findComment-92157
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

notizia, přizpůsobuješ si fakta k obrazu svému! !!

První citace je z období testu, asi v sobotu, pak mux 7 stopli. V úterý, jak avizoval technik, obnovili vysílání v DVB-T na K27 - 522 MHz, DVB-T mux č. 7. Programová nabídka i zde na severu (a tedy i v Praze) je taková, jak uvedl hpfuny v sobotu, tedy i pro nás "nezajímavé" TV Slovácko a Polar TV.

Takže trochu kroť své emoce. Chápu, že by Ti zcela vyhovovalo, kdyby se vše vysílalo ze Zlína, což asi možné není....

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5145-digi-mini/page/5/#findComment-92158

Myslím si, že o tom něco oproti známénu z externí firmy vím, a proto mi věřte, že všechny programy (i TV Slovácko, Polar TV, ZAK) jsou vysílány z Prahy.

Pojem "odběrné" místo já chápu jako místo "určení"místo zdroje signálu.

Je i pravděpodobné, že se někdy v DVBT objeví regionální vysílání ČT.

V současnosti, ale ani sama ČT neví, na kterém programu bude vysílat regionální zprávy ke konci roku. UPC nepotřebovalo vysílat (ani nepotřebuje) regionální verze nějakých programů v DVBT. Vyplívají z toho určité technické problémy a s tím spojené náklady. Lokální verze programů jsou vysílány v DVBC v nejnižší nabídce ... a DVBT by mělo sloužit jako doplňkový příjem

Takže jak bude definitivně jasno, může třeba dojít v úpravě regionálního vysílání ČT.

No a snad kromě Žatce už vysílá DVBT mux7 všude

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5145-digi-mini/page/5/#findComment-92160

• Po letech...
  • Po letech...

Chtěl jsem se zeptat, zda je stále součástí internetových tarifů základní TV nabídka TV-mini (nebo se to možná jmenuje jinak) přes DVB-T. Hledal jsem, ale na stránkách VF jsem nic nenašel. Jednalo by se o novou instalaci. Díky.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5145-digi-mini/page/5/#findComment-460869

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...