Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak koukám do aktuálního ceníku UPC a vidím, že televize Digi mini je součástí všech internetových tarifů, mají ji přímo v názvu.

Já mám od UPC aktuálně internet a telefon. Jaké DVB-T programy ze zásuvky UPC chytám, jsem vyzkoušel, předpokládám, že to bude ono Digi mini.

Ale myslíte, že kdybych teoret. si zrušil internet a nechal jen telefon, že bych o některé programy v tom DVB-T přišel? Ceníkově totiž není to Digi mini součástí telefonních tarifů, jenom internetových. Ale zajímalo by mne, jak by to bylo v reálu. Tyto věci mi samozřejmě na infolince nesdělí.

Věřím tomu, že při příp. zrušení internetu by se nabídka analogových TV programů běžících ze zásuvky nezměnila, ale jak by to bylo s těmi v DVB-T? Díky

Odesláno

Akorát s tím rozdílem, že to bude bez garance.

Odesláno

Díky. Takže byste viděli rozdíl jen v tom, že to bude bez garance, tedy bez nároku na ty programy, ale nějaký rozdíl nejen v počtu programů, ale ani v kvalitě jejich příjmu by neměl nastat?

• po měsících...
Odesláno

V Brně byl do Digi mini přidán tzv. MUX 27 (522MHz) se stanicemi Óčko express, Retro music, Mňam TV, Noe TV, ZAK TV, TV Slovácko, a Polar TV :lol::lol::lol:

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Potvrzuji, stav pro Čechy dnes ráno: Ocko Expres, Retro Music TV, Sport , Noe TV a rezerva2.

Ale zatím to jede všelijak, jen ne dobře (DVB Viewer na PC), takže zatím nepřelaďujte DVB-T...

Odesláno

Ale zato niektore programy ako keby vypadli aleboboli zrusene, nejake nemecke, potom Discovery, Eurosport, JOJ, Markiza, Jednotka atd... Ma s tim tiez niekto problem?

Odesláno

Konkretnejsie evidujem nefunkcne tieto kanaly: Eurosport, Discovery, JOJ, Markiza, Jednotka, Disney Channel , V1, AXN CZE, PRF, Das Erste atd...

Odesláno

To byla nějaká zvláštní nabídka DIGI mini

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague