Návštěvník telnet123 Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dobrý večer nedávno jsem měl incident.Nějáky kluk mi poslal nakaženou stránku (ip grabber) věděl jsem to že je to vitus tak jsem zapnul VPS ale i tak mojí ip zjistil je možnost si jí změnit sám vypsat nějáke náhodné číslo nebo musím kontaktovat providera ? Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 stydíš se za svoji ip adresu nebo v čem je problém? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 Zmena IP adresy se da provest zmenou MAC adresy koncoveho zarizeni, resilo se to zde mnohokrat, tak si to dohledej. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. května 2016 Sdílet Odesláno 7. května 2016 To, že někdo zná tvojí IP adresu, nepředstavuje žádné riziko. Pokud si chytil nějakou breberku, tak si prostě odviruj PC, nebo to spíš radši nech udělat někomu, kdo tomu rozumí. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. května 2016 Sdílet Odesláno 7. května 2016 Zmena IP adresy se da provest zmenou MAC adresy koncoveho zarizeni, resilo se to zde mnohokrat, tak si to dohledej. No pokud má WIFI modem zapojený v módu router, tak mu změna MAC na NB (nebo PC) nepomůže Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2016 Sdílet Odesláno 7. května 2016 Stačí router na den vypnout a po zapnutí dostanete s velkou pravděpodobností jinou IP adresu než jste měl předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.