Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Filmbox Pemium HD již zařazen do nabídky.

Odesláno

Prosím o frekvenci (mam CA)

Odesláno

Zdravím, frekvence pro FilmBox Premium HD je 554 MHz, SR6900, QAM256.

Uživatelé HD Mediaboxů a HD DVR Mediaboxů naleznou program na 38 pozici po restartu zařízení.

David - UPC

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Na Kaonech a cihlách to naběhne až po restartu.

Takže vypnout a zapnout ze zásuvky :-)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Takže jsem restartoval cihlu a program se objevil. Jenže .... na spodní čtvrti obrazovky se mě objevuje ona známá informační galerie, jaký pořad se vysílá a jaký bude následovat. U všech jiných kanálů toto info po pár vteřinách zmizí, ovšem zde je trvale a navíc je psáno, že program není objednán.

Proč zaměstnanci UPC musí za každou cenu lézt svým platícím zákazníkům na nervy a trvale je nějakým způsobem obtěžovat? Znepříjemňovat jim život. Oni to mají v pracovní smlouvě?

Apropó: Mám s UPC smlouvu na odběr kompletní sady všech kanálů. Neplatím zrovna málo (pár stovek přes tisícovku peněz každý měsíc).

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Po spolupráci s technikem na centrále vyřešeno.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno

Řekl mě, abych nechal půl hodiny zapnutý STB, že mě znovu nahraje celou nabídku. Zhruba po 20 minutách zmizel obraz a na černém pozadí obrazovky TV se objevil nápis, abych nevypínal STB. Po chvíli naběhl STB do továrního nastavení a pak už jsem si zopakoval to, co tu dělal v únoru technik při prvotním uvedení STB do provozu. ..... zatím v pořádku

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague