Odesláno 21. února 2006 19 let Nemyslim si, ze je u Karnevalu jen vsechno spatne a neni cesty zpet. Jedina vec, která je potreba, aby soucasnou nabidku vyrazne zatraktivnila pro spoustu v soucasnosti nadavajicich, je promyslena modulovatelnost stavajicich tarifu. Kdyby si v Karnevalu sedli s kalkulackama a promysleli system, pres kterej by se dal za rozumny ceny dokupovat upload a FUP data, tak by to vyrazne pomohlo. Priklad: v soucasnosti platim za zmrsenej 7 Mbit s verejnou IP nejakych 1712 vc. DPH (sleva s Kompletem), klidne bych jim dal stejny penize s tim, ze bych "seskladal" treba symetrickej 1 Mbit s FUP kolem 70 GB. Spokojeni by zakonite byli vsichni - ja bych mel sluzbu jaka by mi vyhovovala a Karneval by nemusel dimenzovat sit na nesmyslnych 7 Mbit. Myslim, ze takovy system by byl k lidem co plati nejvyssi tarify fer, protoze by si sami rozhodli >>za co<< si ten "nadstandard" co plati utrati. Samozrejme ze clovek, ochotny za net dat "jen" 500 by si logicky nenamoduloval nic...
Odesláno 21. února 2006 19 let do toho ti nikdo nepude...variabilita tarifu je draha z hlediak "udrzby" - trzby, platby a kontroly...
Odesláno 21. února 2006 19 let V tom vych si dovolil nesouhlasit. Kdyz mi Telecom muze kazdy mesic vyuctovavat impuzy mistni slabe, mistni silne, mezimesto slabe, mezimesto silne, mobily a xy dalsich sluzeb co si u nich lze objednat, proc by mel Karneval mit problem vyuctovat zakladni tarif + x-krat nejakej upload booster (az na tu symetrickou variantu v tom priklade) + x-krat navyseni datoveho limitu + verejnou IP? Nikdo normalni si prece parametry tarifu nemeni kazdej mesic, navic, kdyz uz to srovnavam s Telecomem, tak ty uctovany impulzy jsou taky kazdej mesic jiny, a stejne se to zvlada.
Odesláno 21. února 2006 19 let U dnesniho pripojeni k internetu nejde o rychlosti. Tech je dost, ikdyz ne nekonence. Problem je u mnozstvi dat. Ty se palti. Takze proto je jednodusi nalakat uzivatele na rychlost, ale neumoznit mu ji vyuzit (FUP). Stejne nakonec zkonci u 256/64 negarantovane. Takze ma karneval jistotu ze stahnete dejme tomu maximalne 50GB za mesic a ani o pid vice. Protoze vzdy muze regulovat negarantovanou rychlost cim vice se blizite k tem 50GB. Proste oni jsou tu od maximalizace zisku, jejich zisku.
Odesláno 21. února 2006 19 let Dobry napad Treba ja bych chtel Turbo 3530....(vysvetleni: 3000 download, 500 upload, 30 GB limit ) At mi udelaji cenu! ) Ale nebylo by to spatne, ne? Pri tehle "masce" by Karneval mohl vydelat. Ceny napr. pri souctu cislic 3-6, 7-10, ....Nejake maximum by urcili a byl by klid Neco jako Eurotel Individual Kazdy by si zvolil co by chtel...a nikdo by si nemohl stezovat... Max. by mohlo byt treba TURBO 7770 - navrhnete jim to nekdo ) BTW myslim, ze zase takovy problem by s tym nemeli. Kdyz mohli v poho udelat SpeedTest, kdyz v poho muzou behem nekolika minut vynulovat data (za priplatek) a znovu vam zrychlit net atp atp...proste technicky to neni nemozne a jeste by vydelali...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.