Návštěvník fwefw Odesláno 16. května 2016 Sdílet Odesláno 16. května 2016 Zdar, mám problém s rychlostí interenetu a popravdě asi půjdu k netboxu nebo jinam. Služby upc jsou odpad. Minulý týden mi každý den večer vypadl internet až do rána a když se tam volalo, tak prý se na tom pracuje. Pak to vypadlo i přes den, tak se znovu volalo a přišel servisní technik, vzal modem s tím že to tam 'málo proudí' a je to prý starší model, 2 měsíce předtím jsem ho dostal jako nový. Teď jsem dostal prý novější model bílý a mám při službě internet 300 download 30mb (speedtest) a ping tak 60. Tak jsem tam znovu volal a poslal mě na tu samou stránku speedtest, samozřejmě výsledek stejný. Tak mi řekl, at to zapojím do jiné zdířky na modemu a výsledek rychlosti samozřejmě stejný. Tak jsem mu řekl at pošle technika a prý za 400 Kč, protože to prý muže být starším PC a siťovkou. S dřívějším modemem to šlo normálně. Tak jsem to měřil na mobilu wifi a rychlost down taky 30. Od upc mám i kabel a všechny programy už xlet a aby týden celý večer nešel internet a pak modem jel takhle pomalu a chtěli 400 za návštěvu. Fakt k zblití služby, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 16. května 2016 Sdílet Odesláno 16. května 2016 Ping 60ms máte kam? Můžete to vyzkoušet i na jiném počítači? Můžete nám sem dát Váš výsledek ze speed testu ať víme, že nejsou chybné jednotky (MB/s a Mb/s je rozdíl)? Případně můžete stáhnout soubory z ftp://ftp.upc.cz/ a jakou rychlostí budete stahovat? Když už chcete dělat příspěvek jako je tento, tak co říct trošku upřesnit model modemu? To je tak těžký říct se podívat a zjistit mam model Compal než říct bílý nejnovější Můžete nám sem dát z administrace výpis signálu? Kdyby byla chyba ve Vašem zařízení (dejme tomu tu síťovku), tak je ten výjezd zpoplatněn, ale když chyba bude v signálu a nemáte tam rozbočovač, tak výjezd není zpoplatněn. Máte utahnuté oba konce koaxiálního kabelu? Na mobilu připojujete se na 5 GHz WiFi a zkoušíte to měření? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. května 2016 Sdílet Odesláno 17. května 2016 Nechat si rychlost přeměřit technikem. A pokud to nebude u UPC, tak holt se za blbost platí a bude to koštovat 4 stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.