Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jo tomu rozumím, dnes jsem si ručně stahl update na HD mediabox a jde to....ale jdou vám někomu Aplikace? Mě to psalo, že nejsou momentálně dostupné....díky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Za jak dlouho po aktivaci je zpětně zhlédnutí funkční? Ani po 8mi hodinách nefunkční.

Odesláno

Ahaaaa.... Tak ona cihla zatím asi tuto funkci nepodporuje. Jak jinak... Ví se kdy bude tato funkce dostupná?

Odesláno

Někde se tu psalo, že ne dříve jak v létě ;)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Zpětné zhlédnutí funguje, u některých programů to není aktivní.

Aplikace - je jich tam zatím pár (cca 20), je tam 3s spoždění oproti kliknutí ovladačem, ale nevypadá to, že by to bylo kvůli špatnému výkonu, snad to zlepší v další verzi.

Je tam poker, deezer,... nějaké noviny, google maps,... Snad tam přibude hbo go, to by bylo super :-)

jedná se o ten "malej" hd media box.

Odesláno

Máte prosím dostupnoé zpětné shlédnutí u Prima comedy central na stb? Mi zpětné shlédnutí u tohoto programu nejde, ale v aplikaci Horizon GO na mobilu normálně funguje... :(

Odesláno

Jak se dostanu k zpetnemu archivu na cihle? Zadam videoteku, vyberu jeden ze tri programu CT, Nova nebo Prima a dal uz nevim, protoze tam me to porad nabizi tech par programu co se vysilalo. Sotware me to hlasi, ze je aktuelni z 30.5.2016 a urcite se me to neptalo, zda chci zpetne prehravani aktivovat. Pokud to zkousim na tabletu tam me zpetne prehrani funguje jen o pocatku prave vysilaneho poradu. Poradite jak na to? Platim si komfort, takze v pausalu to neni

Odesláno

Na cihle ještě není zpětné zhlédnutí dostupné. Podle UPC by tam mělo být v provozu do konce tohoto roku.

Odesláno

Diky uz jsem to take zjistil na strankach UPC

Odesláno

Netušíte někdo, co je chyba VOD033?

Poslední dva nebo tři dny se mi to začalo objevovat u zpětného přehrávání. Ten samý pořad na mobilu zpětně přehraji, ale Mediabox HD (KAON KCF-SA700PCO) stávkuje a neustále vyhazuje zmíněnou chybu. Někdy pomůže vypnutí a zapnutí, ale stále se to zhoršuje (resp. nyní už nepřehraje nic).

DOPLNĚNO: Tak už vím, dělalo to DNS filtrující závadné weby, změna problém vyřešila.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague