Slamb Odesláno 18. května 2016 Sdílet Odesláno 18. května 2016 jak vám jede netflixí speedtest na https://fast.com/? na centriu se zdá, že celkem blbě, víc jak kolem 40 - 50 Mb/s z toho nevymlátim a někdo je na tom ještě hůř, prej ze sítě upc se dá dosáhnout i plný rychlosti, tak se pochlubte a když tak aspoň někdo přihoďte i tracert na nflxvideo.net, dík Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 18. května 2016 Sdílet Odesláno 18. května 2016 1 127 ms <1 ms 3 ms 192.168.0.1 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * ip-86-49-55-225.net.upcbroadband.cz [86.49.55.225] reports: Destination net unreachable. Trace complete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. května 2016 Sdílet Odesláno 18. května 2016 90-95 tarif 100 jo a měřeno přes WiFi Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. května 2016 dík za info máme to zase rozbitý Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 18. května 2016 Sdílet Odesláno 18. května 2016 150-170 Mbits, tracert nflxvideo.net a fast.com Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. května 2016 ty tracerty na fast.com máme +/- podobný, sice to jede jinudy, ale tragicky to nevypadá achjo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 19. května 2016 Sdílet Odesláno 19. května 2016 Jak UPC v ČR dupe s peeringem (chceš přímý peering? Zaplať), tak se zahraniční konektivitou jsou na tom dobře. V tom mají celkem navrch oproti netboxu či centriu, když měřím přes speedtest, tak málo kde mám pod 100mbit s mou 200mbit linkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 19. května 2016 Sdílet Odesláno 19. května 2016 na UPC 100/100 mi to stěžím naměřilo 50 a speed test a na UPC v práci takté cca 50 a speed test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. května 2016 Autor Sdílet Odesláno 19. května 2016 Jak UPC v ČR dupe s peeringem (chceš přímý peering? Zaplať), tak se zahraniční konektivitou jsou na tom dobře. V tom mají celkem navrch oproti netboxu či centriu, když měřím přes speedtest, tak málo kde mám pod 100mbit s mou 200mbit linkouse světovou konektivitou podle speedtestů z celýho světa právěže problémy moc nejsou, ale tohle se najednou tak nějak vynořilo a těžko říct, kde je problém nejspíš ani v centriu o tom zatim nevědí, uvidíme jinak masterinternet má s tim fast.com taky potíže, ale to frčí pro změnu úplně jinudy a z jinýho cdn serveru mně ty data z fast.com jedou šnečí rychlostí z nizozemska, ale např. norwood (u bostonu) v severní americe valí hodně dobře na UPC 100/100 mi to stěžím naměřilo 50 tak sem hoď tracert na fast.com, kudy se to plazí upc 100/100 se od toho domácího možná bude lišit Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 19. května 2016 Sdílet Odesláno 19. května 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.