Návštěvník durry Odesláno 20. května 2016 Sdílet Odesláno 20. května 2016 Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně nastavení routeru. Pořídil jsem si NAS server, připojil do LAN. Nastavil a vše funguje ve vnitřní síti. Na NAS server bych se rád připojil taky z venčí. V routru jsem přesměřoval porty FTP a SAMBY na IP adresu NASka (Tá je v routeru nastavena jako statická). Pokud jsem se chťel připojit z venčí musel jsem zapnout DMZ z IP adresou na NAS. Připojení tak fungovalo, ale přestalo fungovat DLNA tzn. Televize LG nenašla NASko. Když DMZ vypnu DLNA funguje, ale z venčí se nepřipojím maximálně přes FTP. Co je ještě potřeba nastavit? Přesmeřovat ještě nějaké porty? (Za modemem je router Dlink 524,PC a NAS připojeno kabelem TV přes WIFI.) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník honziik Odesláno 21. května 2016 Sdílet Odesláno 21. května 2016 V dmz dlna nepojede. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník durry Odesláno 23. května 2016 Sdílet Odesláno 23. května 2016 Tak jsem TV přepojil z WIFI na LAN a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.