sodekcz Odesláno 1. června 2016 Sdílet Odesláno 1. června 2016 Pepe už ti poradil. Nesjpíš se tomu nevyhneš. Formátovat disky a znovu instalovat system (pokud možno předtím zálohovat data) Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 1. června 2016 Sdílet Odesláno 1. června 2016 K té záloze já bych ještě dodal pak jí kompletně projít programy typu: ESS, MBAM, etc. Občas je efektivnější využít formát než se v tom šťourat (mazat viry , mazat registry [! opatrnost !],...), protože jednou jsem nad tím strávil 3-4 hodiny teda MBAM našel a vyčistil asi 3000-4000 hrozeb a pak jsem projel i registry od balastu, promazával různé toolbary, další takové zbytečnosti, protože přes vzdálenou plochu v mém případě nebyl možný formát. Zrychlilo mu to o něco počítač, ale ne, tak jak kdyby šel do formátu/reinstalace Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. června 2016 Sdílet Odesláno 1. června 2016 Formát a reinstal není všelék. Vysvětli někomu, že musí smazat všechny své dokumenty, obrázky atd. A to nemluvím o virech nahraných v čipu GK, Biosu, v bootloaderu, oddílech pro obnovení atd. Ale takové věci se dnes už moc nedělají samý spyware a ransomware. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.